Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
dorwałem na chwilę inszy aparat i udało mi się cyknąć fotki moich longbeardów, których szykuje na lubelskiego mastera. Oddział jeszcze nie skończony. Dojdzie 5 typów, a Ci którzy są jeszcze będą dopieszczani bo to są w sumie WIPy w ostatnim stadium
Prawdopodobnie pójdą na PMOTM
dajcie znać co o nich sądzicie
Prawdopodobnie pójdą na PMOTM
dajcie znać co o nich sądzicie
Bardzo smakowici wyszli całkiem klimatycznie. Ciekawe połaczenie nowych modeli ze starymi. W PMOTM masz mój głos.
Hej a może zrobił byś rodzinne zdjęcie całej armii? Ja np chętnie bym oko pocieszył
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- 4 karabiny
- Beast from the East
Zajebiste krasie Rakso Ale moją opinię już znasz. Kiedy się plewo na bitwę ustawiamy?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetna robota I zrób zdjęcia całej armi
A niech Cię! Po zobaczeniu WIPa podjalem decyzje, ze musze kupic komplet staroedycyjnych (6 sie nie liczy ) longbeardów... a ledwo co skompletowalem starcyh slayerow z toporami.
Klocek zapowiada sie cudownie, gratuluje umiejetnosci.
Klocek zapowiada sie cudownie, gratuluje umiejetnosci.
NMM jeszcze srednio ci wychodzi ale widać w nim postępy, poczytaj w necie na jakiś tutkach o rozkładzie światła na metalowych powierzchniach to pomoze ci to bardzo. Poza tym strasznie podziwiam cię że chce ci sie robić dwarfy w nmm, ja ostatnio malowałem 15 slayerów zwykłymi metalikami i ciezko i monotonnie się to malowało, a co dopiero zrobić całą armię w nmm.
Powodzenia w dalszej pracy i oby zapału nie brakło
Powodzenia w dalszej pracy i oby zapału nie brakło
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Całość świetnie się prezentuje, dobór kolorów jak zwykle bardzo fajny i nie jest to całkiem monotonne. Jeśli chodzi o poprawki to ja bym muzykowi brodę jeszcze trochę rozjaśnił i poprawił pierścień na palcu bo nie wiem jak w rzeczywistości, ale na zdjęciu się mocno zlewa z dłonią. Ja jakoś do moich longbeardow się nie zabrałem, ale taki oddziałek jak Twój to potrafi zmotywować.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Chuck Norris
to ci powiem ze niedługo panna ci klientów podbierze bo technicznie powiedział bym ze lepiej pomalowała
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Hot pot bardzo schludnie, ale czarka mi się bardzij podoba
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
cos fajnego cos nowego ]:->
tylko ta cholerna woda u elfki ]:-> niewiem czy to tak normalnie wyglada fatalnie czy to wina fotki itd (podobno z efektem tej wody jest jak z pokazywaniem 3d w 2d) wiec chcialbym na zywca to obadac ]:->
tylko ta cholerna woda u elfki ]:-> niewiem czy to tak normalnie wyglada fatalnie czy to wina fotki itd (podobno z efektem tej wody jest jak z pokazywaniem 3d w 2d) wiec chcialbym na zywca to obadac ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.