On table by kenny

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kenny
"Nie jestem powergamerem"

On table by kenny

Post autor: kenny »

Założyłem ten temat, żeby zamieszczać ty moje zdjęcia.
Figurki maluje jakieś 2-3 lata mam nadzieje, że oceniając moje prace pomożecie żeby było z tym lepiej :)
To moje pierwsze zdjęcia, więc jakoś jest średnia, ale pewnie jeszcze nad tym popracuje :]

Warriors of Khorne:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na sztandarze mój pierwszy free art :)

Czekam na konstruktywną krytykę :D

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Free Hand ;) No całkiem całkiem proponuje użycie w kilku miejscach inków lub washy. Złoto natomiast przy krawędziach pociągnij delikatnie srebrem i przeleć całość brązowym washem. Może nieco rozjaśnij czerwony i ścieniuj kościany? Ale to takie uwagi jak chcesz ich wypieścić. Sztandar naprawdę ładny! Całkiem sie podobają :)

Awatar użytkownika
kenny
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: kenny »

Z kośćmi od zawsze mam problem teraz maluje chariot i tam trochę eksperymentuje z mini właśnie może coś z tego wyjdzie.
Czerwony jest już zrobiony na Blood Red wiec trudno go będzie rozjaśnić :P zdjęcia trochę przygaszają kolory, a nie chce żeby to były czerwone latarnie :PP

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

kosc:
1chaos black 2bestial brown 3bleached bone 1:1 z bestialem 4 bleached bone 5 bialy

i mniej wiecej o tak jesli chodzi o rogi

5
5
5
5
4
4
4
3
3
2
1
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ