Po co Ci nasze ID? Zerknąłem na historię turniejową i przejrzałem turnieje organizowane przez Ciebie... Jeszcze ani razu nie nadesłałeś wyników na czas... a może to błąd na stronie?
Encore une fois 22.02.09r. 2500 pts
wysyłałem. Nie moja wina, ze Szmaja się opieprza 
Jak jest 20+ osób to zawsze wysyłam wyniki, więc nie pitolić i przysyłać te pieprzone ID razem z pełnym imieniem i nazwiskiem, bo zacznę karniaki za braki dawać
@Sobieś... A rok temu było lepiej
@Blaesus. Dla przykładu turniej Got Skill- wszystko jest... Gdzie masz oczy
Jak jest 20+ osób to zawsze wysyłam wyniki, więc nie pitolić i przysyłać te pieprzone ID razem z pełnym imieniem i nazwiskiem, bo zacznę karniaki za braki dawać
@Sobieś... A rok temu było lepiej
@Blaesus. Dla przykładu turniej Got Skill- wszystko jest... Gdzie masz oczy
Ja jeszcze rozpiske klece ;P
A tak btw - mam np. oddział phoenixów - halabard, czy bębenków jeszcze nie doklejałem, by później nie mieć problemu z dostaniem się do niektórych miejsc. Ta figurka nie będzie uznawana za proxa?
Większość jest na podstawce, ale wole się spytać, żeby później nie mieć lekkiej kapy.
A tak btw - mam np. oddział phoenixów - halabard, czy bębenków jeszcze nie doklejałem, by później nie mieć problemu z dostaniem się do niektórych miejsc. Ta figurka nie będzie uznawana za proxa?
Większość jest na podstawce, ale wole się spytać, żeby później nie mieć lekkiej kapy.
Malal weź moje kraśki
.
Ja się pojawię, na razie jestem na etapie tworzenia rozpiski 
Chciałbym się spytać, czy mógłby może ktoś pożyczyć kika(naście) grave guardów na turniej?
Jak coś, to proszę o info na gg (6827168) albo PW.
Chciałbym w końcu zagrać turniejowo na piechocie, może się uda
Chciałbym się spytać, czy mógłby może ktoś pożyczyć kika(naście) grave guardów na turniej?
Jak coś, to proszę o info na gg (6827168) albo PW.
Chciałbym w końcu zagrać turniejowo na piechocie, może się uda
no spoko, przecież Cię dopisałemSexRocket pisze:To nie zart nie bylem na masterze to chociaz na lokala sie zjawieMorrok pisze: 4. Krystian Krych (Piszczałka? )
LIST ZGŁOSZONYCH:
1. Morrok
2. Natibak
3. Dymitr alias "plewa"
4. Krystian Krych (Piszczałka? )
5. Maciej "Torgill" Molczyk
6. Special guest - rozpa do wysłania
7. le special invite - rozpa do wysłania
8. Meter
9. Malal
10. fr0st
11. Maryś
12. Krzyś Ł.
13. Szafcia- rozpa do wysłania
14. Koszu 1- rozpa do wysłania
15. Koszu 2- rozpa do wysłania
16. Grazbird- rozpa do wysłania
17. Tomcio- rozpa do wysłania
Przypominam, że 21 osoba dostaje bye (14 dużych pts) i nie gra w pierwszej rundzie!