Z czym na wroga?
Moderator: Gremlin
Z czym na wroga?
Takim moim zamyslem na istnienie tego topicu jest to aby pisac z czym najchetniej byscie szli na wroga. Czyli czego brac duzo a czego mniej na przeciwnika. Co byscie brali na Kraski co na HE co na DE i tak wszystkich po kolei:)
Napewno potrzebny jest caddy bo jak wiadomo lesniaki sa wrazliwe na magie Potem sprzyda sie kilka oddzialow driad, lucznikow ( z przewaga na driady) Co do speciali, rarow i bohow nie bede sie rozpisywal poniewarz to bardzo zalerzy od stylu gry jaki preferujesz (Podpowiem ze na krasie wildzi moga sie sprzydac
Wlasnie o to mi chodzi Pniak Zeby napisac czego brac wiecej np na krasie czy to bedzie wiecej lucznikow i wildow a co brac na Skaveny czy wiecej Dryad czy Wardancerow. A do Christosa: od rozpisek rozni sie tym ze nie ma zamiaru to podawac dokladnych rozpisek tylko bardziej ogolne takie podpowiedzi A armie uniwerslane sa dosc slabe. Lepiej czasem wziasc wroga z zaskoczenia
tym co w boxie daja sie nie sugerowac
Ja do wingeta i skorpiona dostalem 40x40
Ja do wingeta i skorpiona dostalem 40x40
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
po to zebys wywalił jeszcze wiecej kasy na konto GW podstawka do podstawki i robią sie kolosalne sumyDydu pisze:A czemu w boksie ma 50x50