Zwierzaki
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Miałem kilka gryzoni (chomiki i szczur) - niestety ich termin żywota dobiegł końca, a z nowymi zwierzakami czekam na nowe mieszkanie z bardzo duża piwnicą (pewnie wprowadzę się na koniec lutego), a wtedy znowu otwieram chodowlę gryzoni, tym razem w składzie:
szynszyla
szczur
kilka chomików
dwie koszatnice
kilka myszek
szynszyla
szczur
kilka chomików
dwie koszatnice
kilka myszek
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Szrederator
- Chuck Norris
Tak gryzonie są fajne bo zajmują stosunkowo mała powierzchnię Miałem świnkę morską żyła ok.10 lat (swoją droga fajny zwierzak dla dzieciaków). Potem chomiki syryjskie ale jeden żył nie cały tydzień (jakaś chora sztuka się trafiła), potem drugi który żył 4 lata. Niezłą zabawe miałem wymyslając jakieś specjalne atrakcje do klatki dla chomika i co one widzą w bieganiu w kołowrotku Mój dziennie kilometry biegał, musiałem regularnie naoliwiać kołowrotekJankiel pisze:Miałem kilka gryzoni (chomiki i szczur)
Ja miałam w swoim życiu psa, kanarka, kilka chomików, myszoskoczków, królicę z odzysku, szczury, myszy polne. Reszta - jak powiedział Jankiel: na nowym mieszkaniu. Może bez tych myszek, ale reszta się zgadza.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Chomiki rządzą!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo pozytywny temat, więc i ja wrzuce swój bestiariusz:
gekon lamparci:
strasznie gruby kot :
kolejny kot:
i mój króliczek:
hoduje również karaluchy madagaskarskie (wiem dość dziwne), ale ich zdjęć chyba nie warto wrzucać (jak ktoś nie wie co to za potwory zawsze można sobie wygooglać )
gekon lamparci:
strasznie gruby kot :
kolejny kot:
i mój króliczek:
hoduje również karaluchy madagaskarskie (wiem dość dziwne), ale ich zdjęć chyba nie warto wrzucać (jak ktoś nie wie co to za potwory zawsze można sobie wygooglać )
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dobra, koniec tego dobrego.
@Arbiter Elegancji
Królikoz zajebisty . Chyba sobie kupię . Jeszcze nad świniakiem morskim myślę. Chociaż i tak się pewnie na chomiku skończy.
@Arbiter Elegancji
Królikoz zajebisty . Chyba sobie kupię . Jeszcze nad świniakiem morskim myślę. Chociaż i tak się pewnie na chomiku skończy.
@ Arbiter Elegancji - twój królik nie grał przypadkiem w Monty Pythonie i Świętym Graalu?
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@Kacper; nie gryzą się, królik biega sobie po moim pokoju, do którego koty nie mają wstępu
@Hobbit; to tylko zdjęcie wyszło tak demonicznie.
@Hobbit; to tylko zdjęcie wyszło tak demonicznie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Hahauhha, ale ma fajny fryz!