demony 2300 BP+R
demony 2300 BP+R
taka rozpiska:d
KOS-torment blade,sirena,allure of slaanesh
Herald tzzincha-scroll,latanie
core:
10 horrorow
10 horrorow
10 horrorow
5 furi
5 furi
5 furi
special:
6 psow
6 psow
5 demonetek konnych-siren standard ,muzyk
rare:
3 fiendy
6 flamerow
rozpa wychodzi nie cale 2300 dokladnie 2298:D
KOS-torment blade,sirena,allure of slaanesh
core:
10 horrorow
10 horrorow
10 horrorow
5 furi
5 furi
5 furi
special:
6 psow
6 psow
5 demonetek konnych-siren standard ,muzyk
rare:
3 fiendy
6 flamerow
rozpa wychodzi nie cale 2300 dokladnie 2298:D
nie lepiej byłoby dać więcej piesków zamiast deamonetek na steedach (chodzi mi o zwiększenie liczebności oddziału, a nie o kolejny unit) ? a ogólnie szybko, fajnie i mobilnie
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
Ogólnie to szczyt oryginalności i finezji.
Jeśli potrafisz przesuwać figurki w kierunku wroga i utrzymasz garść kostek to dasz radę.
Sorki, nie mogłem się powstrzymać, zwłaszcza, że ktoś jeszcze komentuje takie rozpiski pod kątem merytorycznym.
Jeśli potrafisz przesuwać figurki w kierunku wroga i utrzymasz garść kostek to dasz radę.
Sorki, nie mogłem się powstrzymać, zwłaszcza, że ktoś jeszcze komentuje takie rozpiski pod kątem merytorycznym.
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Słaba rozpiska, herald khorna tu nie pomoże
Arbaal to było absolutnie zero ironii co pewnie że herald khorna na juggerze z 0+ savem
i jak tu nie kochać demonówKlops pisze:a psy są świetne na krasie.
raz widziałem jak 6 z BSB z D3 do kombatu lał się przez 6 tur walki z longami od przodu i hamkami z boku.
juz biegne i wymyslam myki w WE na demony...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Chyba niektorzy nie wiedza co to znaczy przyjemnosc z gry dla siebie i przeciwnika.Przemo_Tychy pisze:no jak bym gral bez pacza to bym wziol 4 razy psy po 6:D
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
dobre, dobre. Od razu mi się humor w robocie poprawił, jak zacząłem dzień od przeczytania dobrego żartu No i jestem zmotywowany, by moja następna rozpiska ogrów była stworzona do rozmontowywania demonów chaosuWg mnie problem z demonami nie leży w ich sile tylko w biadoleniu ... najłatwiej jest się użalać może niech ludzie się wezmą za siebie i zaczną wymyślać jakieś myki na demony zamiast biadolić jaka to ich armia jest słaba
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
wiesz Macko...
to byl taki drobny zarcik demoniczny w stylu nie problem w tym ze naszych leja w Iraku a to ze o tym biadolisz... wiec lec do domu i kmin sposob aby ich udupic
to byl taki drobny zarcik demoniczny w stylu nie problem w tym ze naszych leja w Iraku a to ze o tym biadolisz... wiec lec do domu i kmin sposob aby ich udupic
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned