Zeby nie zwariowac od ludkow GW zabralem sie za cos innego
To tera cos z zupelnie innej beczki
Maluje dla kolegi ludka do infinity - maluje sie superowo - sa one baaaardzo wdzieczne do malowania - tyle zrobilem w jakies 4-5 h.
Jak na tak mala ilosc czasu to jestem w miare zadowolony najfajniej maluje sie plaszczyk i guna - nmm pomalowalem w jakies 10 minut, i przy okazji poeksperymentowalem z zabrudzeniami.
PRZERWA od GW!!!!
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Hashmallum
- Mudżahedin
- Hashmallum
- Mudżahedin
No podstaweczke dorobilem - zostala kosmetyka na lewym ramieniu - musze dolaserunkowac mutacje wychodzaca z reki - teraz wyglada jak oponka
- Hashmallum
- Mudżahedin
Dobra,dobra,damy rade tutorialik o miejskich podstawkach tez bedzie
@Lunn - plaszczma byc skorzany a nie kurde niewiadomo jaki Uwierz mi jest dorozjasniany
@Mlody - maluje 3lata,aleod jakichs 2ch dopiero na mokro i staram sie cokolwiek zdzialac coby ludki jakos wygladaly
@Lunn - plaszczma byc skorzany a nie kurde niewiadomo jaki Uwierz mi jest dorozjasniany
@Mlody - maluje 3lata,aleod jakichs 2ch dopiero na mokro i staram sie cokolwiek zdzialac coby ludki jakos wygladaly
Czy to nie jest kawalek wypraski GW z wywieroconymi otwokami, a drogi plaski? Fajny i tani sposob na podstawke.
A co do figurki to plaszczyk moglby by byc trszku jasniejszy ( nie rozjasniony ale ogolnie.
Pytanie - ile czasu malujesz taka figse ?
A co do figurki to plaszczyk moglby by byc trszku jasniejszy ( nie rozjasniony ale ogolnie.
Pytanie - ile czasu malujesz taka figse ?
- Hashmallum
- Mudżahedin
Brawo misiek za spostrzegawczosc Co do ludka to razem do kupy bedzie pewnie ze 6 godzin 7 max...