Gobliny
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gobliny
Hej,
Niedawno zaczęła się moja przygoda z orkami&goblinami i farbkami Chętnie usłyszę kilka konstruktywnych ocen i porad co zrobić żeby było lepiej Z góry dzięki
To zupełnie "najpierwsze" dokonania:
Tu mi się cieniować zachciało:
A tu pierwsze próby magicznej, karkołomnej kratki klanu Goffs:
Wszelkie opinie mile widziane ofc
Pozdr
Niedawno zaczęła się moja przygoda z orkami&goblinami i farbkami Chętnie usłyszę kilka konstruktywnych ocen i porad co zrobić żeby było lepiej Z góry dzięki
To zupełnie "najpierwsze" dokonania:
Tu mi się cieniować zachciało:
A tu pierwsze próby magicznej, karkołomnej kratki klanu Goffs:
Wszelkie opinie mile widziane ofc
Pozdr
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
jak na pierwsze figi to świetnie.
jak na pierwszy raz bomba ładne gobosy maluj dalej wprawa przyjdzie sama
sam maluje gobosy z SP ogólnie to może więcej warstw staraj się nakładać minimum 3 warstwy i już daje dobry efekt, miły dla oka tak aby ładnie na stole wyglądać
sam maluje gobosy z SP ogólnie to może więcej warstw staraj się nakładać minimum 3 warstwy i już daje dobry efekt, miły dla oka tak aby ładnie na stole wyglądać
cwicz reke to lepiej pomoze ]:-> ale to mysle ze kazdy wie
a jesli chodzi o zasady cieniowania to poprobuj warstwowe bo to podobno na poczatek najlepsze
czyli mieszanki medzy kolorami az dojedzimy do konca
naklada sie je coraz mniejsze tak zeby widac bylo poprzednie kolory
a jesli chodzi o zasady cieniowania to poprobuj warstwowe bo to podobno na poczatek najlepsze
czyli mieszanki medzy kolorami az dojedzimy do konca
naklada sie je coraz mniejsze tak zeby widac bylo poprzednie kolory
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
malując czarny pomaluj najpierw szarym w stosunku 5czarnego 1 białego jak wyschnie potraktuj to rozcieńczonym inkiem czarnym będzie lepszy efekt niż rozjaśniać czysta czerń szarymi kreskami.
Hej
Dzieki serdeczne za mile slowo i przydatne porady. Postaram sie zastosowac do kazdej.
Mam problem z tym rozcienczaniem farb wlasnie - moze zle proporcje wybieram, ale proby dodania wiekszej ilosci wody konczyly sie na tym, ze farbka rozplywala sie po figurce, nie bardzo kryla i w ogole ciezko bylo nad nia zapanowac
Dzieki serdeczne za mile slowo i przydatne porady. Postaram sie zastosowac do kazdej.
Mam problem z tym rozcienczaniem farb wlasnie - moze zle proporcje wybieram, ale proby dodania wiekszej ilosci wody konczyly sie na tym, ze farbka rozplywala sie po figurce, nie bardzo kryla i w ogole ciezko bylo nad nia zapanowac