Dawn of War II
Moderator: Zaklinacz Kostek
"I fart in your general direction"
Otwarte testy potrwają do 19 lutego, dużo sobie nie pograszManfred pisze:już założyłem konto na Steamie i zaczynam instalacje
ale zagram dopiero wieczorem
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
ehh jestem zawiedziony
gra nie powala ani dynamiką ani grafiką wg. mnie lepiej wyglądał już DoW I, problemy i kupa dodatkowych rejestracji. Grę mam po angielsku a wszystkie informacje o logowaniach itd po Polsku.
Żenada jakaś, no ale pogrma przez weekend potem się zobaczy
Chciałby ktoś w razie co odkupić po jakiejś ludzkiej cenie ??
gra nie powala ani dynamiką ani grafiką wg. mnie lepiej wyglądał już DoW I, problemy i kupa dodatkowych rejestracji. Grę mam po angielsku a wszystkie informacje o logowaniach itd po Polsku.
Żenada jakaś, no ale pogrma przez weekend potem się zobaczy
Chciałby ktoś w razie co odkupić po jakiejś ludzkiej cenie ??
Kupiłem DoW2.
Bez dwóch zdań- ta gra jest rewelacyjna. Na razie jestem na 15 misji w kampanii i zagrałem 2 w multi ale z kompem.
RE-WE-LA-CJA. Na teraz mówię 10/10. Moze za czas jakiś emocje opadną i zmienię zdanie ale póki co - super!
Grafika boska, wszystko mozna zepsuć, spalić, przewrócić. Kolorowo, przyroda się rusza, modele - wyraźne i ładnie obłożone teksturkami z każdej strony.
Silnik gry jest świetny - tak zoptymalizowany, że gram na maxie w ustawieniu 1650x1050 i gra jest naturalna (znaczy - nie zrywa, nie spowalnia)
Balans gry - to jeszcze nie powiem do końca, ale biorąc pod uwagę skąpe siły jakie są w kampanii to wszystkie znajdźki i upgrejdy mocna pomagają. Bez nich Krwawe Kruki byłyby w ciężkiej dupie.
Nawet scenariusz jest ciekawy (póki co...)
Polecam!
Bez dwóch zdań- ta gra jest rewelacyjna. Na razie jestem na 15 misji w kampanii i zagrałem 2 w multi ale z kompem.
RE-WE-LA-CJA. Na teraz mówię 10/10. Moze za czas jakiś emocje opadną i zmienię zdanie ale póki co - super!
Grafika boska, wszystko mozna zepsuć, spalić, przewrócić. Kolorowo, przyroda się rusza, modele - wyraźne i ładnie obłożone teksturkami z każdej strony.
Silnik gry jest świetny - tak zoptymalizowany, że gram na maxie w ustawieniu 1650x1050 i gra jest naturalna (znaczy - nie zrywa, nie spowalnia)
Balans gry - to jeszcze nie powiem do końca, ale biorąc pod uwagę skąpe siły jakie są w kampanii to wszystkie znajdźki i upgrejdy mocna pomagają. Bez nich Krwawe Kruki byłyby w ciężkiej dupie.
Nawet scenariusz jest ciekawy (póki co...)
Polecam!
Za pierwszym razem gra długo się odpalała (przy następnych juz od razu), więc może dłużej było poczekać? Nie kojażę teraz które to było okienko, ale ile tak mniej wiecej czekales? I z tego co pamiętam był tam chyba odliczany czas do skończenia.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds