Pre Koziołek w Lublinie 21 luty 2009.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
bedzie i Zielik 

- 4 karabiny
- Beast from the East
OfkorsBoberr pisze:Karabinek masz Ty moj podrecznik maly angielski?

- 4 karabiny
- Beast from the East
Za nieodniesienie blatu po ostatniej bitwie, posprzątanie po sobie itd. 10 karniaków.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ssij
ja jutro mam studniowke, zawijam sie juz po drugiej bitwie zapewne
ide spac, bede punktualnie

ja jutro mam studniowke, zawijam sie juz po drugiej bitwie zapewne

ide spac, bede punktualnie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Turniej zajebisty
W sumie to nie spodziewałem się takiego wyniku, tym bardziej, że pierwszy raz się zmierzyłem z nowymi VC i WoCH i nie za bardzo znam te armie, jak na roczną absencję turniejową to całkiem nieźle mi poszło
Pzdr

W sumie to nie spodziewałem się takiego wyniku, tym bardziej, że pierwszy raz się zmierzyłem z nowymi VC i WoCH i nie za bardzo znam te armie, jak na roczną absencję turniejową to całkiem nieźle mi poszło

Pzdr

Ciesze się bardzo, że Wam się podobało i mam nadzieje, że zaszczycicie nas swoją obecnością także na masterze, to wielka frajda robić turniej dla tylu osób ale też ciężka praca dlatego dziękuje wszystkim, którzy w piątek i po turnieju karnie, solidarnie pomagali zorganizować sobotę dla tych kilkudziesięciu osób
przepraszam że nagród było tak mało ale właśnie jesteśmy w trakcie robienia kilkuset terenów na mastera i każda złotówka się dla nas liczy (zrobienie 100 górek to koszt liczony w 3 cyfrowych liczbach, a nie samymi górkami batlowiec żyje), mam nadzieje że odbijemy to sobie w połowie marca na tym wielkim świecie Wschodnio-polskiego warhammera
Dziękuje moim przeciwnikom za grę, zwłaszcza Zielikowi, który po kilkuletniej przerwie powrócił do grona przyjaciół zza stołu, mam nadzieje, że nie był to jednorazowy wyjątek
wyniki jutro
proszę bardzo o spostrzeżenia odnośnie scenariuszy i zasad kompozycji a także przyszłych lokali
do zobaczenia, pzdr
przepraszam że nagród było tak mało ale właśnie jesteśmy w trakcie robienia kilkuset terenów na mastera i każda złotówka się dla nas liczy (zrobienie 100 górek to koszt liczony w 3 cyfrowych liczbach, a nie samymi górkami batlowiec żyje), mam nadzieje że odbijemy to sobie w połowie marca na tym wielkim świecie Wschodnio-polskiego warhammera
Dziękuje moim przeciwnikom za grę, zwłaszcza Zielikowi, który po kilkuletniej przerwie powrócił do grona przyjaciół zza stołu, mam nadzieje, że nie był to jednorazowy wyjątek
wyniki jutro
proszę bardzo o spostrzeżenia odnośnie scenariuszy i zasad kompozycji a także przyszłych lokali
do zobaczenia, pzdr
Wyniki:
1. Motor
2. Szereda
3. Dudi
4. Karabin
5. Kęska
6.Taraś
7. Ostry
8. Rakso
9. Parufa
10. Gumiś
11. Tocz
12. Supeł
13. Czopek
14. Zielik
15. Sharkoon
16. Crane
17. Dispell
18. Bojo
19. Gerswin
20. Fear
1. Motor
2. Szereda
3. Dudi
4. Karabin
5. Kęska
6.Taraś
7. Ostry
8. Rakso
9. Parufa
10. Gumiś
11. Tocz
12. Supeł
13. Czopek
14. Zielik
15. Sharkoon
16. Crane
17. Dispell
18. Bojo
19. Gerswin
20. Fear
Ostatnio zmieniony 23 lut 2009, o 11:27 przez Supeł, łącznie zmieniany 1 raz.