S.pecjalny T.uriniej U.rodzinowy K.ultu
Witam.
Pytanko do organizatorów odnosnie proxowania.
Czy bede mogl proxowac 2x Corps Cart (zamiana na jakies tam rydwany) i 20 Ghuli (zamienie na zombiaki) poniewaz gosciu ktoremu dalem figorki do malowania nie wyslal mi ich spowrotem, bo pomylil paczki.
Czy jest takowa możliwość??
Jesli nie to chcialbym prosic graczy VC o pozyczenie takowych figorek.
Czy bede mogl proxowac 2x Corps Cart (zamiana na jakies tam rydwany) i 20 Ghuli (zamienie na zombiaki) poniewaz gosciu ktoremu dalem figorki do malowania nie wyslal mi ich spowrotem, bo pomylil paczki.
te proxy przejdą, jak napisał Jasiuu w pierwszym poście "...przede wszystkim spec bohaterów", jednak dadzą one negatywny efekt w ocenie hobby'stycznej.Smiechu pisze:Witam.
Ja natomiast miałem tą waszą płytkę CD, położyłem ją gdzieś w okolicach stołu 8 i poszedłem coś sprawdzić przy kompie... Jak wróciłem niestety jej nie zastałem, jakby ktoś miał nadprogramową proszę pisać... I dzięki za fajny turniej bo chociaż nie grałem to bawiłem się przednio...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Super są turnieje na mniej niż 30 osób. Nie śmierdzi, głowa nie boli po powrocie do domu i łatwo posprzątać po Które spece są przegięte to widać po wynikach, z drugiej strony, mocnych speców miały akurat te osoby, które widuje się na turniejach. Wstępne wyniki:
Barakuda
Teclis
Teclis
Teclis
Teclis
Thorek
Teclis
Teclis
Barakuda
Teclis
Teclis
Teclis