Moje wypociny z nudów

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

VegaMStudio... czytalem wszystkie Twoje posty i długo powstrzymywałem się od komentarzy ale musze Ci powiedzieć, że jesteś troszke zapewny siebie, cwaniakowaty a prace, które tu jak narazie pokazałeś nie robią na mnie absolutnie żadnego wrażenia....
Niejeden model jaki tu na forum widziałem jest lepszy od tego co Ty tu zaprezenotwałeś.
Przemyśl zanim coć komuś napiszesz kilkakrotnie bo jesteś żałosny.
Śmiem twierdzić, że też jestem zajebisty w te "klocki" ale nie zachowuje się tak chamsko jak Ty, a z mojego doświadczenia zawodowego(absolutnie nie związanego z figurkami i malowaniem) wiem, że ludzie którzy publicznie mówią o sobie że są genialni, zajebiści i pozjadali wszystkie rozumy przeważnie są nikim.....

No chyba, że w środowisku "artystów" jest inaczej.....
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Hvatit.

Zaczynają się wjazdy personalne i flame'y.

Zamykam temat na 24 godziny, potem podejmę decyzję na spokojnie o tym co dalej z tematem i czy będą jakieś dalsze akcje.

VegaMStudio proszę o nie zakładanie nowych tematów, resztę o powstrzymanie się z komentarzami dla dobra ogólnego.

Zablokowany