"Wojna rodów" Łomianki 18.03.07
Te Łomiankowskie autobusy jadą tak:
pl.Wilsona-->Potocka "Hala Marymoncka"->PKS Marymont->Podleśna->AWF->Szpital Bielański->Przy Agorze->Cm.Włoski->Wóycickiego->Buraków..(tutaj pare przystanków w samych Łomiankach)..->przystanek ICDS tu wysiadasz.
Jakby były problemy, pytać tubylców wszyscy wiedzą gdzie ten budynek jest
pl.Wilsona-->Potocka "Hala Marymoncka"->PKS Marymont->Podleśna->AWF->Szpital Bielański->Przy Agorze->Cm.Włoski->Wóycickiego->Buraków..(tutaj pare przystanków w samych Łomiankach)..->przystanek ICDS tu wysiadasz.
Jakby były problemy, pytać tubylców wszyscy wiedzą gdzie ten budynek jest
Witam!
Mam pytanie, może ono się wydac głupie ale nie byłem jeszcze na żadnym z turniejów. A mianowicie: czy mogę użyc 3 Greatswordów, których skonwertowałem z części milicji ,żołnierzy i rycerzy zakonnych?? Całe wyposarzenie wojaków jest zgodne z tymi jakie mają zwykłe figurki. Mają wielkie miecze i pełne płytówy. Czy mogę ich użyc na turnieju?? Z góry dzięki za odpowiedź.
Mam pytanie, może ono się wydac głupie ale nie byłem jeszcze na żadnym z turniejów. A mianowicie: czy mogę użyc 3 Greatswordów, których skonwertowałem z części milicji ,żołnierzy i rycerzy zakonnych?? Całe wyposarzenie wojaków jest zgodne z tymi jakie mają zwykłe figurki. Mają wielkie miecze i pełne płytówy. Czy mogę ich użyc na turnieju?? Z góry dzięki za odpowiedź.
czesc..
czy moje gloszenie doszlo.. wysylalem wczoraj(czwartek) a jakos na liscie mnie nie ma :/
czy moje gloszenie doszlo.. wysylalem wczoraj(czwartek) a jakos na liscie mnie nie ma :/
OK.. sprawa sie wyjasnila..
zgloszenie wyslalem ponownie choc nie jestem na 100% pewien czy przybede
zgloszenie wyslalem ponownie choc nie jestem na 100% pewien czy przybede
Raczej nie powinno być problemu :].Będzie możliwość wydrukowania rozpiski na miejscu??
Graczy już jest ponad 20 ale jak zwykle zasypany zostałem mailami ostatniego dnia .
Tak jak powiedział Paku,nie dość że możesz z nimi przyjechać,to jeszcze punkty dostaniesz za toWitam!
A więc rzucam Ci ChallengaFisch pisze:ja bardzo chętnie zagram z Tobą Husiat
Mam nadzieje że jakoś się rozpoznamy na turnieju... Pewnie jako jedyny będę z DoW, więc nie trudno będzie mnie znaleźć.
Życzę wszystkim dobrych rzutów jutro oraz dalekich szarż
Pozdrawiam
Bum...!
ja niestety musze z przyczyn niezaleznych zrezygnowac z uczestnictwa
powodzenia
powodzenia
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za przybycie.Fajna atmosferka,sędziowe na bezrobociu,poprostu wypas .
Dokładne wyniki w postaci pliku z exela,myślę że umieścimy gdzieś w sieci razem ze zdjęciami w najbliższym czasie.Do zobaczenia następnym razem!.
Wyniki:
Imię Nazwisko
1Konrad Chojnacki
2Krzysztof Fischer
3Piotr Dębkowski
4Michał Kołakowski
5Maciej Siemianowski
6Marcin Zakrzewski
7Piotr Fąfara
8Maciej Rączka
9Stanisław Leszczyński
10Michał Piątkiewicz
11Paweł Guszkowski
12Marcin Mieteń
13Tomasz Makólski-Świercz
14Dawid Wichowski
15Łukasz Mieteń
16Paweł Mierzyński
17Bartosz Pakulski
18Krzysztof Dąbkowski
19Maciej Husiatyński
20Jan Piasecki
21Michał Krzysztoszek
22Artur Siemianowski
23Rafał Podgrudny
24Piotr Chojnacki
edit:lekka zmiana z miejscami 6,7,8 osoby miały tyle samo dużych. Chochlik drukarki się wkradł i małe punkty się nie ustawiły jak powinny...Za niedopatrzenie bardzo przepraszamy .
Dokładne wyniki w postaci pliku z exela,myślę że umieścimy gdzieś w sieci razem ze zdjęciami w najbliższym czasie.Do zobaczenia następnym razem!.
Wyniki:
Imię Nazwisko
1Konrad Chojnacki
2Krzysztof Fischer
3Piotr Dębkowski
4Michał Kołakowski
5Maciej Siemianowski
6Marcin Zakrzewski
7Piotr Fąfara
8Maciej Rączka
9Stanisław Leszczyński
10Michał Piątkiewicz
11Paweł Guszkowski
12Marcin Mieteń
13Tomasz Makólski-Świercz
14Dawid Wichowski
15Łukasz Mieteń
16Paweł Mierzyński
17Bartosz Pakulski
18Krzysztof Dąbkowski
19Maciej Husiatyński
20Jan Piasecki
21Michał Krzysztoszek
22Artur Siemianowski
23Rafał Podgrudny
24Piotr Chojnacki
edit:lekka zmiana z miejscami 6,7,8 osoby miały tyle samo dużych. Chochlik drukarki się wkradł i małe punkty się nie ustawiły jak powinny...Za niedopatrzenie bardzo przepraszamy .
Ostatnio zmieniony 18 mar 2007, o 20:29 przez SoCiu, łącznie zmieniany 1 raz.
turniej b.fajny,mialem spoko przeciwnikow,moje bitwy:
1.Wood elfy-40 driad,treeman,bsb,caddy+jakes glupoty
6-14
2.Łosiu-chaos na chaos duzo szachow,ostatecznie wygralem w sympatycznej bitewce bez spiec
14-6
3.O&G-po trzech turach przeciwnika nie bylo
20-0
w sumie 40/60 z bitew+14,ostatecznie bylem 5
pzdr
1.Wood elfy-40 driad,treeman,bsb,caddy+jakes glupoty
6-14
2.Łosiu-chaos na chaos duzo szachow,ostatecznie wygralem w sympatycznej bitewce bez spiec
14-6
3.O&G-po trzech turach przeciwnika nie bylo
20-0
w sumie 40/60 z bitew+14,ostatecznie bylem 5
pzdr
To prawda, turniej był na prawde super... Gdyby nie ta zagubiona przesyłka z Cytadeli to bym sobie pograł...