Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Possessed pisze:dobre, elf dodaje mi otuchy, daje mi nadzieje :D daj pan spokój, prędzej zjem swój okuty but i mój deamonic steed nauczy się tańczyć niż ktoś ruszy palcem by nas uwolnić :roll: :P
Ja pędzę ;), jestem w 31 i tak przy okazji dzisiaj chrucian hunters nabili sobie 20 killi w jednej bitwie ,COK wreszcie też coś zrobili i 15 killi zdobyli, a hero cały 1 kill :/

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

kto w stolicy (1) szaleje ?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Widze, że pod Tor Anlec trzymacie się dzielnie, ale to już chyba długo nie potrwa. Ja tymczasem rozbijam sie po portach, a ztego co widzę to odsiecz zbilża się do was, lecz ciężko się będzie sie jej przebić.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

Ja jeszcze raz w papę i znikam z 01 :D fajna była impreza ale nas zaraz zomo wywali :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Uuu, to chyba odsieczy nie doczekasz, ale może, to zależy ile pozostało z twej armii.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

żaden oddział nie wyparował, tylko bydło zostało zmasakrowane a ci co zwykle masakrują siedzieli i się gapili :D dranie :roll:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Hmm, to może ci się uda zobaczymy.

Edit: Ej chłopak chodzi wam Ulthuan. net bo mi się nie chce coś stronka załadować :roll: .

Yourself
Mudżahedin

Post autor: Yourself »

Nieźle się zaczyna.
Magnus the Great, your army engaged a Loyalists of Malekith army led by larry. Your army deployed in Aggressive - Flanking formation while the enemy deployed in Aggressive - Flanking formation. Your army was massacred by the enemy.
matilizaki napisał:
Na brete

wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Tullaris pisze:Ja tymczasem rozbijam sie po portach
To samo robilem ale wróciłem do 2giej lokacji, bo myślałem że tam zrobi się gorąco...

Obrazek

41/2 :lol2: :lol2: Żołnierze chaosu padają jak muchy :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Voodoo mniemam, że nie należysz do żadnej grupy bojowej, ale spoko w 11 też było fajnie 15/9 dla nas to nie jest co prawda masakra ale dobre zwycięstwo.
Saradin Krel, your army engaged a Hordes of Anar army led by Beorg the Slayer. Your army deployed in Aggressive - Flanking formation while the enemy deployed in Aggressive - Breakthrough formation. Your army defeated the enemy.

@Shadow Warrior cóż ci poradze, stanołeś po gorszej stronie :wink: .
PS Voodoo jak chcesz sobie trochę pomasakrować to idź do Tor Anlec, trzeba ostatecznie wykończyć uwięźonych tam chłośników :twisted: (zwanych też żałośnikami :wink: ).

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Tullaris pisze:Voodoo mniemam, że nie należysz do żadnej grupy bojowej
Masz rację nie należę, jestem wolnym strzelcem ale postępuje zgodnie z założenimi strategicznymi grupy BG4. Ty z tego co widzę BG5 :wink: Właśnie byłem w lokacji 22 i miałem wybór. Padło na 2 bo w tamtych okolicach jest ciepło, jest szansa na jakieś świeże mięso bo ja potrzebuje 2 slota rare i punktów a bolce ssą :twisted:
Tullaris pisze:ale spoko w 11 też było fajnie 15/9 dla nas to nie jest co prawda masakra ale dobre zwycięstwo
No i eleganco, każde zwyciestwo przybliża nas do ostatecznej wygranej :P Morale przeciwnika upada, widać po ostatnich wynikach.

For Ulthuan! (nie mam nic wspólnego z elfami w WFB, przynajmniej na razie 8) )
Tullaris pisze:PS Voodoo jak chcesz sobie trochę pomasakrować to idź do Tor Anlec, trzeba ostatecznie wykończyć uwięźonych tam chłośników :twisted: (zwanych też żałośnikami :wink: ).
Tak też chyba zrobie, ale zobacze jutro jaki plan mają nasi dowódcy :wink:

"Dahira Nizmanis, your army engaged a Hordes of Anar army led by Angran Lutt. Your army deployed in Defensive - Turtle formation while the enemy deployed in Balanced - Combined Assault formation. Your army defeated the enemy."
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Voodoo pisze:Ty z tego co widzę BG5 :wink: Właśnie byłem w lokacji 22 i miałem wybór.
Nie, jak mój podpis wskazuje 1 Wrath of Nagarythe 8) . Ale teraz dostałem transfer do 8, a że nie mamy jeszcze nazwy i sztandaru to używam starych oznaczeń :P . A i zdaje się że w 22 w przed ostatniej turze to walczyliśmy razem :wink:
Voodoo pisze:Tak też chyba zrobie, ale zobacze jutro jaki plan mają nasi dowódcy :wink:
2 bedzie z pewnością atakowane, ale w 1 łatwiej o zwycęstwo, walczyąc z osłabionymi armiami chałasu, a pod Tor Anlec jest teraz trochę mąło naszych więc każdy miecz się liczy. Dodatkowo trzeba ostatecznie chałaśników wyciąc bo szansa na ich ucieczke rośnie z każdą chwilą.
Ja natomiast z moją nową grupą jestem już w innej cześci Ulthuanu, ech wolał bym bronć Nagarythe, ale rozkazy to rozkazy :? .

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Widzę, że czujecie się pewnie. I taki był nasz plan. Tym bardziej wasza nadchodząca porażka będzie dla was bolesna :twisted: Nie ma się co dziwić, że chwilowo wygrywacie. W końcu wielu naszych zaczyna odnowa. O kolegów z 01 się nie martwcie. Dziś moje wojska ich uwolnią. Moi żołnierze mieli już rozgrzewkę ścinając 30 elfie głowy.

Ja zaliczyłem pierwszą bitwę moją nowiuśką armią prosto z salonu. Remis na początek nie jest najgorszy. Szkoda tylko strat. Barbarian worriors to prawdziwi rzeźnicy, choć mają skłonność tuzinami oddawać swoje życie w ofierze Khornowi.

:arrow: Shadow Worrior
Napisz w jakiej jesteś lokacji, może przyłączysz się do jednej z polskich kompanii.
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

kurde to chyba jako jeden z niewielu Tor Anlec jeszcze się trzymam? super, a cieszcie się moje elfy cieszcie, jeżeli postanowiłyście siąść na laurach to wasza sprawa, ale to dopiero 1/6 część gry minęła i nie wiem czym się tak tak się podniecacie, jeszcze sporo czasu jest i niedocenianie przeciwnika to podstawowy błąd :wink:

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

Vlad okrutny, your army engaged a Cult of Asuryan army led by Panthro. Your army deployed in Aggressive - Breakthrough formation while the enemy deployed in Balanced - Combined Assault formation. Your army massacred the enemy.

nie ma to jak dobrze zacząć dzień :wink:

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Witaj w klubie :lol2:

Belathor, your army engaged a Cult of Asuryan army led by Andruillius Mirktarn. Your army deployed in Aggressive - Breakthrough formation while the enemy deployed in Balanced - Combined Assault formation. Your army was massacred by the enemy.
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

solkan
Wałkarz

Post autor: solkan »

Kurcze...dopiero ogarniam tą gre...4 dni i bez żednej waliki,aktualnie jestem w 31 lokacji grając Forces of Chaos,może ktos mi ją przyblizy?
no i o może ktoś mnie "przygarnie" (czyt. przydzieli )do jakiejś grupy

Awatar użytkownika
sebol
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: sebol »

No ja tylko remis wycisnąłem :P
Ale te elfy są strasznie "mientkie" bo padają jak muchy podczas gdy moi dzielni barbarzyńcy nie tracą po kilku wojowników :D

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

solkan -> Masz to szczęście, że w pobliżu jest polska brygada nr 2.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2009, o 16:07 przez Kokesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

solkan
Wałkarz

Post autor: solkan »

OK.zrobiłem to,teraz czekam tylko na odpowiedz tego typa.
dzięki.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2009, o 14:48 przez solkan, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ