Kluczem do zrozumienia jest słowo "proporcjonalnie". Nie tniemy jednej losowo wybranej armii, tylko każdemu przycianamy to, czym psuje zabawe innym.Jedy Knight pisze:Nie widzę w tym żadnego (poza politycznym) sensu.bless pisze: Chce powiedziec tylko tyle, ze: Ograniczenia? Tak! Ale proporcjonalnie na wszystkich.
Kacper, mnie na te chwile zbulwersowal tylko pomysl, by ograniczyc wampiry. Tylko i wylacznie. A reszcie pozwolic hulac na pelnych obrotach. Taki pomysl budzi moj stanowczy sprzeciw.swieta_barbara pisze:Mi zabawe psuje Koszowski. Jak go przycinamy?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Na wszelki wypadek powtórzę podstawowy pomysł kompozycyjny:Dalmar pisze:Panie i Panowie NIE BĘDZIE na pewno:
-BP+R bo naszym zdaniem jest to niezbalansowane i przy nowych Lizakach i kolejnych armiach traci rację bytu, nie chcemy ingerować w zasady codexów.
-armii 2000\2250\2500 to jest poroniony pomysł już na singlówce, a na parówce nie ma w ogóle o czym mówić - zresztą za bardzo komplikuje.
Jakieś ograniczenia będą i myślimy nad czymś podobnym co jest na Euro ale co ważne żeby nie ingerować w zasady codexów np: "ward DE działa na 4+, 5+ i 6+ bo....tak"![]()
![]()
![]()
Jeśli macie konstruktywne pomysły na zasady to piszcie - wszystko wezmiemy pod uwagę - zresztą już kilka merytorycznych postów na temat już się pojawiło co cieszy
bless pisze:Chyba jakies urojenia masz, kolego.Smiechu pisze:
Na dobrasprawe wypowiadam sie juz w imieniu all graczy.
No teraz to zes kolego zajebutal rowno - nawet nie wyobrazam sobie sklejenia rozpiski z tchurzowskimi O&G (bo tylko jeden kumpel ma u nas w klubie), o to porojony pomysl - gobasy predzej sobie poradza bz obcinek same na 4444 pkt anizeli w paze z VC - bo te uciekna i przy tym zepsuja reputacje VC.Barbarossa pisze: VC i Doch mogą przyjechać w parze tylko z jedną z następujących armii: O&G, OK, DoW, BoC
Grac sie naucz.Smiechu pisze:Jezeli Dolamar z Holanem to wpuszcza to niestety bede kombinowal, ale osobiscie wolalbym nie, gdyz smierdzi mi to miejscem daleko za polowa - a tego nie nawidze.
A co ty kurde jakis MIODEK JESTES?? Wstaw mi pale jak Ci sie nie podoba moja wypowiedz i pisownia - a wolgaryzmow nie naduzywam, by trzeba bylo je wychwytywac.4 karabiny pisze:@ Smiechu
Czy Ty masz problemy z samym sobą? Bo z ortografią, interpunkcją i wulgaryzmami na pewno.
Jak byś czytal cale forum to moze zobaczylbys ze juz swoja propozycje dalem troszke wczesniej. Ale to szczegol.Kalesoner pisze:Śmiechu nie pogrążaj się,jak chcesz wnieść coś do dyskusji to przedstaw swoje pomysły, ewentualnie poprzyj któryś z dotychczasowych, lub jeśli Ci się nie podoba, któryś z poprzednich pomysłów przedstaw jakieś sensowne argumenty.
Nie chcialbym byc Basiu dla Ciebie niegrzeczny, wiec Twej wypowiedzi nie bede komentował bardziej dosadnie.swieta_barbara pisze:Grac sie naucz.Smiechu pisze:Jezeli Dolamar z Holanem to wpuszcza to niestety bede kombinowal, ale osobiscie wolalbym nie, gdyz smierdzi mi to miejscem daleko za polowa - a tego nie nawidze.
Właśnie - zróbcie turniej dla poważnych graczy, takich jak ŚmiechuJankiel pisze:Nie róbcie kolejnego turnieju dla dzieci, które nie lubią grać z VC i demonami. Dajcie wreszcie normalnie pograć.