1650 Pts - Dark Elves Army
1 Sorceress 165 Pts
General; Magic Level 2
Lifetaker
1 Sorceress 150 Pts
Magic Level 2
Tome of Furion
1 Death Hag @ 225 Pts
Battle Standard
Cauldron of Blood
19 Dark Elf Warriors 155 Pts
Spear; Light Armour; Shield; Standard; Musician
1 Lordling
5 Dark Riders
Rptr Crossbow; Musician
5 Dark Riders
Rptr Crossbow, Musician
6 Harpies
6 Cold One Knights @ 254 Pts
Standard; Musician
Dread Knight
Ring of Hotek
1 Cold One Chariot @ 100 Pts
6 Shades
2 Reaper Bolt Thrower
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 61
Zdaję sobie sprawę, że umieszczanie ring of hotek i dwóch magów w jednej rozpie może się wydawać dziwne ale z drugiej stronie umiejętnie rozstawieni, tzn. tak aby zasięgiem ringa był objęty oddział a nie sami magowie w nim się znajdujący daje mi niezłą ochronę antymagiczną.
Trzeba też będzie uważać na oddziały przeciwnika, żeby nie weszły w zasięg Hoteka....
DE 1650
Dlatego uwazam ze to marny pomysł z tym hotekiem tak samo jak umieszczenie 2-ch czarodziejek w jednym odziale warriorów. ponadto skoro to jest defens bo na to mi wyglada ta rozpiska to gdzie są kusze?
bardzo specyficzna rozpiska no ale coz. pograj zobaczysz sam.
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
No właśnie będe testował i się okaże czy to zdaje egzamin...brak scrolli może boleć. Co do kusz... to może wrzucę kuszników zamiast chariota i wtedy też czarodziejka jedna do nich by poszła. No, a poza tym kusze są na shadesach, dark riderach, jest lifetaker no i są bolce.....Dlatego uwazam ze to marny pomysł z tym hotekiem tak samo jak umieszczenie 2-ch czarodziejek w jednym odziale warriorów. ponadto skoro to jest defens bo na to mi wyglada ta rozpiska to gdzie są kusze? Neutral bardzo specyficzna rozpiska no ale coz. pograj zobaczysz sam.
Mi chodzi o odział kuszników do których mozna włozyc 2 czarke. jednak ja dalej uwazam ze hotek + 2 czarki to marny pomysł.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...