2300 Drużynowy

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

2300 Drużynowy

Post autor: Laik »

Turniej odbędzie się w sklepie Gnom przy ulicy Szkolnej 15, dnia 22 lutego w niedziele.

Format 2300, drużyny 3 osobowe

Wjazd 10zł od osoby

Graczy zapraszamy na godzinę 9.30
Start I bitwy o 10.00

Rozegrane zostaną 3 starcia drużyn. Żadna drużyna NIE MOŻE dublować, czy triplować armii. Armie MUSZĄ być złożone na zasadach Balancing Patcha.

Nagroda trafii do najlepszej drużyny, zostaną także rozlosowane 2 nagrody losowe, pomiędzy wszystkimi graczami, wyłączając oczywiście zwycięsców :mrgreen:

Zgłoszenia pod mailem piotr.bialomazur1@interia.pl
Ostatnio zmieniony 9 lut 2009, o 20:31 przez Laik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

up

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

up. co by nie ominac...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

wazne zmiany - terminu - nowy termin tydzien pozniej czyli 22 lutego, poza tym gramy tylko na BP - bez restricted

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

up - ostatki

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Szukam jednej osoby do temu. Na razie w teamie są:

Andrzej Bąk HE
Marek Bąk DoCh

Nieaktualne

Andrzej
Pan Spamu

Turniej jak zwykle fajny, było trochę klopotów organizacyjnych, ale nie było to specjalnie uciążliwe. Udało nam się zająć 1 miejsce, dużo rolę miał tu fakt szczęścia w rozstawieniu drużyn.

W drużynie mieliśmy
Andrzej Bąk HE
Marek Bąk DoCh
ICE-T DE

W 1 turze dostaliśmy idealne rozdanie
HE - Bretka 20:0
Demony - Tk 17:3
DE - HE 20:0

Lepiej być nie mogło. Ja mam 2x15 Wl z BSB oraz smoka - odziały niezabijalne dla bretki. Do tego jeszcze 4 bolce. Smok latał, ział, zabijał. Wl wzieli na klate lance, postali sobie 3 tury, po czy je zbrejkowali :) W małych pkt 3000:0. DoCh vs TK - bez komentarza. HE były z BoH, ICE-T miał RoH, wynik wiadomy. Dla niewtajemniczonych BoH kosztuje 100pkt i jeśli magrzucając czar rzuci dublet, czar wchodzi z IF. RoH kosztuje 25 pkt, i jeśli jakiś mag rzuca czar i rzuci dublet, jest miscast. Jest to główny powód dla którego gram smokiem :wink:

W 2 turze też było nieźle
HE - WE 19:1
Demony - OK 20:0
DE - Doch 13:7

Tylko ja mogłem wziąźć WE, ponieważ miały masakryczną ilość strzelania i duzo śmieci. DE nie miały nic strzelającego, DoCh też. Był to wielki pojedynek strzelecki, w którym przeważył smok likwidując w 3 turze 2 odzialy łuczników i armatę. potem była tylko dożynka. Demony vs OK - Powtórka z 1 rundy, masakra. DE walczyły z dużym potworem nurgla, szacun dla ICE-T za 13-7.

W 3 zaczeły się schody:
HE - Imperium(Ździchu) 11:9
DoCh - Skaveny(Cosmo) 2:18
DE - VC(Pasztet) 7:13

Ogólnie plan był taki: DE i Demony biorą na siebie najgorzszych i próbują nie dostać maski, a ja próbuje rozwalić imperium. Plan się udał, byliśmy pierwsi :)
Bitwa ze zdzicem była strasznie ciężka, chowałem smoka jak mogłem, a i tak wrombał mi armatami 5 ran na smoku i zabił lorda (niezdany ward 4+ grr). Ale ogólnie jestem zadowolony, zabiłem mu czołg, 3 armaty, 2,5 odziału rycerzy i jakieś śmiecie. Z mojej strony poraniony smok, lord, pół odziału Wl, 10 archersów i 1 bolec.

Dziękuje wszystkim przeciwnikom za grę, bardzo fajnie się z wami grało (z tobą też, Ździchu :D )

Andrzej
Pan Spamu

Zostawiłem po turnieju plik kartek z uściśleniami sędziowskimi. Znalazcę proszę o pw

ODPOWIEDZ