Problem z malowaniem WE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Problem z malowaniem WE
Mam problem. Zacząłem zbieranie armii WE i za nic nie mogę pomalować figurek takich jak np. Glade Guards. Driady czy glade ridersi poszlibez większych problemów. prosze o jakieś porady jak sie za to zabrać
Ja nadal nei rozumie o co Ci chodzi... Poza tym jak zakladasz temat to pisz czego dotyczy. Powinno bylo byc "Problem z malowaniem WE"
-
- Chuck Norris
proponuje kupić pędzelek
zapewne mało osób rozumie o co ci tak na prawdę chodzi ...
technika taka sama jak przy każdej innej figurce
zapewne mało osób rozumie o co ci tak na prawdę chodzi ...
technika taka sama jak przy każdej innej figurce
pokaz fotki moze wtedy bedzie wiadomo ocb
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
to na początek znajdź sobie w wyszukiwarce "google" takie techniki jak suchy pędzel, mokry pędzel i stosowanie inków lub jak kto woli atramentów, albo poszukaj na tym forum, a jak to nie pomoże to możesz konkretnie się o coś odnośnie malowania zapytać, bo na razie jest to tak ogólny temat, że mogło chodzić Ci o praktycznie wszystko. Ja osobiście nic z Twojego pierwszego posta nie zrozumiałem oprócz tego, że masz problem zagadkowej natury dotyczący malowania WE. Pozdr
- Jacek_Azael
- Masakrator
przychylam się do zdania kolegi czarny jak najbardziej, a z leśnymi elfami to jest tak że ja przynajmniej na początku miałem problem ze skórą(posiadałem wcześniej dwarfy i empire)ale zakup farbki elf flesh rozwiązał ten problem
jak chesz zeby wygladaly we dorbze to pomaluj je dokladnie kolorami jakie chcesz zwashuj brazem i potem lekko podcieniuj powinno pomuc
ale i tak niewiem co ci w nich niepasuje ]:->
szczeguly male sie maluje pedzelkiem 0 albo 1
ale i tak niewiem co ci w nich niepasuje ]:->
szczeguly male sie maluje pedzelkiem 0 albo 1
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.