Natalia chyba wtprowadziła się do USAPretor pisze:kolejna imponująca praca z rosji
Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
trzymam za slowoIce-T pisze:Spoko Kosa to swój ziom wkońcu trzeba będize mu kiedyś postawić kratę za to ze nam postów nie kasuje :

Widzę, że jak mnie nie ma to mnie nie ma...
Poniżej limitowana figurka Lillian Grace, nazwanej tak na cześć zmarłej córeczki Jima Ludwiga z DarkSword Miniatures. Autorem rzeźby według szkicu Daryla Mandryka jest Werner Klocke, poniższy egzemplarz został pomalowany przez Jamesa Wappela

Figurkę można zakupić w sklepie internetowym CoolMiniOrNot w cenie 15 USD, zachęcam
Poniżej limitowana figurka Lillian Grace, nazwanej tak na cześć zmarłej córeczki Jima Ludwiga z DarkSword Miniatures. Autorem rzeźby według szkicu Daryla Mandryka jest Werner Klocke, poniższy egzemplarz został pomalowany przez Jamesa Wappela
Figurkę można zakupić w sklepie internetowym CoolMiniOrNot w cenie 15 USD, zachęcam
A w polsce mozna ja gdzies zakupic? bo biore ja od razu jesli jakis sklep zamowi.Nilgar pisze:Widzę, że jak mnie nie ma to mnie nie ma...
Pozdrawiam
Nie sądzę, lepiej się dogadać jak ktoś będzie sprowadzał, choć u mnie zostało całkiem sporo figurek po podobnych akcjach, więc już się nie oferuję z pomocąAldean pisze:A w polsce mozna ja gdzies zakupic? bo biore ja od razu jesli jakis sklep zamowi.

a teraz back with a bang

Darkeden

Thomas David

tradycyjnie link pod każdym zdjęciem, więc zachęcam do klikania i oddawania głosów