Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Dzisiaj tylko remis... Wszystkim sojusznikom z cult of slanesh polecam chrucian hunters, w ciągu 2 bitw zabili 34 elfy, reszta raczej nie umiera i nie zabija(za dużo)

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

w CoS do polecenia najbardziej rydwany i chracian hunters jeżeli chodzi o specjale za ich efektywność, przeglądam wszystkie raporty to widzę miażdżą system :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Possessed pisze:kurde to chyba jako jeden z niewielu Tor Anlec jeszcze się trzymam? super, a cieszcie się moje elfy cieszcie, jeżeli postanowiłyście siąść na laurach to wasza sprawa, ale to dopiero 1/6 część gry minęła i nie wiem czym się tak tak się podniecacie, jeszcze sporo czasu jest i niedocenianie przeciwnika to podstawowy błąd :wink:
To nie jest nie docenianie przeciwnika tylko stwierdzenie faktu, że dostajecie po tyłku :wink: .
Ech najgorsze jest to że znowu wysyłają mie na jakies zadupie zamiast na pierwszą linie frontu. Poza tym widze, że coraz większa ilosć z was staje się wyznawcami mrocznych bogów :roll: . Ale to wasz wybór jeśli chcecie zginąć z elfiej ręki :) .
PS. Possessed żyjesz jescze bo pod Tor Anlec odbyła się dziś kolejna masakra chałaśników :P .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Jego chyba już teleportowali. Masakra masakrą, ale żaden elf nie miał na tyle odwagi by stanąć na ubitej ziemi, przeciw mojej armii.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Co ty nie powiesz, bo mi się wydaje że to własnie żaden chałaśnik nie miał odwagi walczyć ze mną.
Your army pillaged through enemy territory and all fled before them, but no one was willing to give them battle.
Ale spoko wkródce otworzy się nowy front tej wojny he he :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Skąd wiecie, że mamy zamiar otworzyć nowy front? :P

A tak poważnie to nie macie szans. Chaos i tak zwycięży, bo taka jego natura.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Wyzwałem overlorda na pojedynek, mam nadzieję, że go przyjmie i pomszczę metalfana :) A co do Slaaneshowych rydwanów to ownią. Jak dojdą do walki to tak 15 killów lekką ręką, to pewnie przez te demoniczne steedy przy nich.
Ja się tylko przejechałem bo jako pierwszą jednostę special kupiłem dewotki, a te padały jak muchy i do tego nic nie robiły, ale ostatnia się musiała kurczowo trzymać przy życiu i padła dopiero koło 7 tury.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
sebol
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: sebol »

A co polecacie przy HoA? Ja na razie biegam z paczka wilków ale kiedyś będzie trzeba dokupić unity...

solkan
Wałkarz

Post autor: solkan »

5 mój dzieć i w końcu pierwsza walka i niestety przegrana :(
a w 31 lokacji było ich niestety "aż" 6...
zabiłem w sumie 6 (4 bohater) a straciłem 11...

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

W HoA też warte polecenia są rydwany. Wilki także są dobre, choć delikatne. Ciekawą opcją są shadow worriors. Dobrze sobie radzą w harssamicie.
Obrazek

solkan
Wałkarz

Post autor: solkan »

dokupiłem se chariota i uzupełniłem chaos warrior

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Kokesz pisze:Skąd wiecie, że mamy zamiar otworzyć nowy front? :P
Wywiad działa 8) :D :wink: .
Kokesz pisze:A tak poważnie to nie macie szans. Chaos i tak zwycięży, bo taka jego natura.
Jak se narysujecie to wygracie :wink: .

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

rydwany generalnie koszą
moje w pierwszej swojej bitwy stuknęły 33 przy zerowych stratach :twisted:

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Belathor, your army engaged a Cult of Asuryan army led by landrynos. Your army deployed in Aggressive - Flanking formation while the enemy deployed in Aggressive - Flanking formation. Your army defeated the enemy.

Yeah! Riders of Chaos miazdza system :D 24 killsy
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Przez ostatnie 4 bitwy mam same remis, to zaczyna mnie troche wkurzać

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Przyjdź do 29, to dostaniesz po uszach :wink:
Zawsze będzie inny wynik :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

ej drizzt, jaszczurx jest chyba po naszej stronie :P :wink:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Jaszczur nie jest po właściwej stronie, a przynajmniej nie widziałem go w FoCh.
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

nie może mieć innego nicka? ja jestem tego dobrym przykładem :P po za tym w tym z tego co czytam ten temat to widzę co nie co :P zresztą co za różnica :wink:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Na początku kampanii ktoś wspominał, że trafił na Jaszczura. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
Obrazek

ODPOWIEDZ