Wesoła twórczość napierdalacza

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
napierdalacz
Plewa

Wesoła twórczość napierdalacza

Post autor: napierdalacz »

Witam wszystkich chciałbym sie podzielić z wami moją radosną twórczością , wiele radości sprawia mi konwertowanie (dla tego wybrałem chaos dwarfów ) gorzej sprawa przedstawia sie z malowniem ale ćwiczenie czyni mistrza.

Na dobry początek :
death rocket creewman i jego sprzęt (cała maszyna robiona przeze mnie z bitasów)

Obrazek

?Drógi creewman do deathrocketa/inżynier/mag metalu ?? :)

Obrazek

i tyłem
Obrazek

konstruktywne komentarze mile widziane ;)

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

po zdjęciach widać ze wiesz o co chodzi jednak musisz ćwiczyć
szczególnie pociski marnie wyszły jak napompowany balonik.

moja jedyna rada to zrób kształt i poczekaj 10min zanim zaczniesz go kształtować , jak robisz sztandar broń czy co kol wiek co musi utrzymać kształt nie jest przyklejane to najpierw wystygaj, wytnij bądź wygnij z drutu (odnosi się to moim zdaniem nie udanych pocisków w przeciwieństwie do reszty)

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Konwersje caŁkiem nieźle zaplanowane, radzę jednak pousuwać symbole dwarfowe (runy), CHD mają swoje wŁasne, i fluffowo byŁoby to na miejscu, czekam na rakietnicę :)

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

wpadaj do klubu to bolty zrobimy ]:->
a komentowac nie bede bo znasz moje zdanie jeszcze troche pracy przed toba ale idziesz w dobrym kierunku
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

ODPOWIEDZ