Nowa kampania na ASURZE.
mam małą ramke (sry był remis ) ni i pisze :
BloodButcher, your army engaged a Loyalists of Malekith army led by mcempires. Your army deployed in Aggressive - Flanking formation while the enemy deployed in Aggressive - Flanking formation. Your army fought a stalemate with the enemy.
A to chyba nie jest dokladny raport ?
BloodButcher, your army engaged a Loyalists of Malekith army led by mcempires. Your army deployed in Aggressive - Flanking formation while the enemy deployed in Aggressive - Flanking formation. Your army fought a stalemate with the enemy.
A to chyba nie jest dokladny raport ?
Ej Exalted Daemon daje rade?
Masz rację. W elfach w formacji defensywnej spisują się różnie. U mnie jest to jednostka która albo zgarnie krwawe żniwo 15+ albo sama zejdzie i trzeba kolejne 5 pkt poświęcić... Podobnie BG, duużo koszą ale przy tym padają jak muchyPossessed pisze:dokładnie, raz zabiją nic a raz rozniosą cały regiment na strzępy... ale same wyparują innym razem
To tak jak barbarian worriors. Oni także są niezłymi rzeźnikami, choć mi ostatnio słabo się spisują. Będą mieć szansę się zrewanżować. Mimo przegranej postanowiłem spróbować zagrać z moim ostatnim przeciwnikiem jeszcze raz. Zobaczymy jak będzie.
Mi najlepiej sprawdzaja sie zwykli HE warriorzy, choc sea guardzi tez swoje robia, zdecydowanie wiecej niz lucznicy. Sympatycznie, ze chociaz gdzies sa grywalni
Kurde, ale mamy 14 ture, a ja stoczylem do tej pory 3 bitwy tylko, 1 wygrania i dwa remisy.
BTW. ma ktos bohatera maga w ogole? Moj ma 11 kills jak narazie, wiec ciezko mi cos o nim powiedziec...
Kurde, ale mamy 14 ture, a ja stoczylem do tej pory 3 bitwy tylko, 1 wygrania i dwa remisy.
BTW. ma ktos bohatera maga w ogole? Moj ma 11 kills jak narazie, wiec ciezko mi cos o nim powiedziec...
moja hydra może i coś ubiła, ale nie dowiedziałem się o tym bo zdechła w tej samej (swojej pierwszej) bitwie...
charioty natomiast albo wbijały ok 33 na bitwę, albo wyparowywały doszczętnie...
takie pytanko: jak chce dołączyć bohatera do chariotów, to musi on mieć wierzchowca (cold one się nada?) czy tez w wersji na piechotę nijako wsiądzie na rydwan?
charioty natomiast albo wbijały ok 33 na bitwę, albo wyparowywały doszczętnie...
takie pytanko: jak chce dołączyć bohatera do chariotów, to musi on mieć wierzchowca (cold one się nada?) czy tez w wersji na piechotę nijako wsiądzie na rydwan?
Possessed ma, tylko że chaośnickiego:Galharen pisze:BTW. ma ktos bohatera maga w ogole? Moj ma 11 kills jak narazie, wiec ciezko mi cos o nim powiedziec...
Ja mam magiczke elfią z rangą Sorceress 43 fragi. Od czasu kiedy kupiłem jej longbow'a i Sigil of Magic jej umiejetnosci bitewne wzrosły.Possessed pisze:74 killsów na Jormungand'zie
Nareszcie
Magnus the Great, your army engaged a Cult of Asuryan army led by Thalanas. Your army deployed in Balanced - Combined Assault formation while the enemy deployed in Balanced - Harassment formation. Your army massacred the enemy.
Magnus the Great, your army engaged a Cult of Asuryan army led by Thalanas. Your army deployed in Balanced - Combined Assault formation while the enemy deployed in Balanced - Harassment formation. Your army massacred the enemy.
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
Ten typ nie ma dośćThorving Deceased, your army engaged a Loyalists of Malekith army led by Steelgut. Your army deployed in Very Good formation while the enemy deployed in Like Always formation. Your army defeated the enemy.
Ja sobie ponabijam na nim trochę fragów.
Koledzy z DoU przekażcie Panu Caveman050, że tym razem pojechałem go bez nawet jednej straty.
Ej chaośnicy mamy jakas polska grupe w ogole?