Smoki mają coś w sobie ...

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Musisz poszukac po innych systemach, nie ma ich w smokach, juz sam nie pamietam, gdzie je znalazlem.

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Bo jest w kategorii: Legend of the Blade Hunters
Obrazek

Awatar użytkownika
kenny
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: kenny »

Zaskoczyła mnie cena tych smoków :) spodziewałem się ponad 100 za sztukę a one są tańsze od Juggernauta :P
Szukam czegoś dla siebie :) I jest nawet dwugłowy :D

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

kenny pisze:Zaskoczyła mnie cena tych smoków :)
Cena jest bardzo sympatyczna, sam szukam czegoś nadającego się na Wywerne. W przeciwienstwie do smoka nie może mieć przednich łap (w ostateczności mozna amputować) :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

a te smoki sa pomalowane ? i jak u nich z jakością bo chyba są z gumy jest ? są jakieś nadlewki itp. ... jak ten materiał się obrabia (bywają kijowe odmiany gumo podobnego materiału )
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

GOBBOS
Pseudoklimaciarz

Post autor: GOBBOS »

Smoki są pomalowane ale oczywiście na chybcika i moim zdaniem aby wydobyć ich piękno (spokojnie można tak to nazwać bo wykonanie i design na dobrym poziomie) trzeba z godzinę lub dwie nad nimi popracować. Zrobione są z 2 rodzajów materiału, jeden to twarde tworzywo (w sumie większość figury), drugi to coś na podobieństwo gumy (zakończenie ogonów jakieś tam wąsy i tego typu rzeczy). Nadlewek raczej minimalne oznaki, a usunąć można je bardzo łatwo nożykiem.

ODPOWIEDZ