Slayer Lord

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
OstryTM
"Nie jestem powergamerem"

Slayer Lord

Post autor: OstryTM »

witam :wink: prac nad Slayerami ciąg dalasz :wink: bardzo wolno mi to idzie bo nie mam czasu zbytnio :oops: :P ale coś jednak malnąłem :D (zdjęcia jak zwykle paskudne :roll: :oops: )

rad wcześniejszych starał się słuchac :P :twisted: i oto co mi wyszło :wink:

Deamon Slayer(w moim regimencie bedzie pełnił rolę Giant Slayera)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 1 mar 2009, o 11:19 przez OstryTM, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marchon
Wałkarz

Post autor: Marchon »

Hmm mi osobiscie sie podoba :)

Fajny irokez. Troche bron na zdjeciu jest zbyt oswietlona ale i tak figurka sprawia ladne wrazenie!
Tak trzymaj.
- Na moim sihillu - warknął Zoltan, obnażając miecz - wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie(..).
- Ha - zaciekawił się Jaskier, który właśnie zbliżył się do nich. - Więc to są słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
- "Na pohybel elfimsynom!"

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

tt niby ale lepsze rzeczy sie na stolach widuje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

jedyne co mi nie pasuje to topór i metaliki. Poza tym spoko chłopak.
Obrazek

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

Metaliczne kolory jak topór/złote elementy wyszły słabo
brakuje dolnej wargi (nie pomalowana)
slayer farbuje włosy na pomarańcz (dobrze jest zacząć od brązowego koloru potem go rozjaśniać do pomarańczu)
spodenki mi się baaaaardzo podobają mogłeś jednak troszkę jaśniejszy wzór zrobić
jak robisz zdjęcia rób je z większej odległości

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

moim zdaniem daje rade, szczególnie jeżeli takich panów będzie cały klocek 8)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
OstryTM
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: OstryTM »

trochę poprawiłem metaliki mam nadzieję że lepiej teraz wygląda :wink: (zdjęcia jak zwykle :P potrenuję z aparatem trochę :wink: to następnym razem będę lepsze)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

za jasne te zdjęcia ale topór już wygląda lepiej :)
Obrazek

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

Obrazek
Obrazek

zdjęcia fatalne miałeś pełno dziur w levelach zdjęcia i dużo pogubionych kolorów (odcieni) w szczególności skóra ucierpiała
dam sobie rękę uciąć ze robisz zdjęcia z makro i fleszem - co nie idzie razem!!!! albo jedno albo drugie (w połączeniu masakra dla zdjęcia)
dobre zdjęcie to dobre oświetlenie a koszt takowego to 15zł za 2 żarówki o dziennym świetle 5600k (osobiście polecam żarówki fotograficzne ok 35zł za 200W :) , doradzam mocniejsze bo jak za jasno ławo przyciemnić

co do zdjęć jak zauważysz na dole podłoże i podstawka są bardzo wyraźne idąc w górę już mniej - pewnie masz w aparacie do wyboru gdzie ma się skupić obiektyw czy na środku (punktowo) czy na całym polu widzenia.
Rada jest taka że sam model musi stać jak najbliżej końca tła, by za nim było np 5cm i już tło - zmniejszy to rozmazanie zdjęcia.

co do modelu to muszę powiedzieć że lepiej wygląda topór jednak za mało czerni ... gdy rozjaśniasz w jakimś miejscu np kolec na toporze to po jednej stronie zrób obok jasnej lini czarna! oszukasz wtedy oko i będzie wyglądało to lepiej.

najgorzej wyszły ci klejnoty - wyglądają na brudne i nie równe , poczytaj o malowaniu klejnotów i poćwicz.

trzon topora - jak by niedomalowany
i czarne buty troszkę nie pasują może domalujesz te elementy

spodnie wypas :)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

topór zdecydowanie lepszy. IMO zmierzasz w dobrym kierunku.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

ODPOWIEDZ