Witam jestem nowym użytkownikiem i mam pytanie mszę zropić rospiskę na 2k i 750pkt (osobne)
-Mistrz inżynier
1-Tan
1-Zabójca smoków
1-Zabójca Demonów
1-Torek i kowadło
1-Mistrz Run
25- krasnoluckich wojowników tarcz i broń ręczna
16-krasnoluckich wojowników Broń dwuręczna
25-górników
24-Gromowładnych
13-zabójców
1-Żyrokopter
1-działo krasnolódów(SP)
a mam w zamiarach kupić
Togrim strażnik uraz
1box kuszników
3boxyodziały hamersów
POMOCY
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- jan_boruta
- Warzywo
Nie gram brodatymi, ale zbieram od nich regularnie wciry - też jestem początkujący Zależy z kim grasz, ale z moich doświadczeń wynika że warto i należy inwestować w thunderersów, wojowników bierz na 750pkt. i jeśli masz zamiar brać dwa kloce Longbeardów (mnie młócili, silna jednostka). Do górników musisz mieć szczęście żeby wyszli z tuneli w pierwszej turze, ale radzą sobie jako środek na wyłączenie z walki artylerii wroga (podkop od tyłu to dobra zagrywka na taki cel). Na 2k pkt. inwestuj w runy na broń, pancerz etc. dla tanów i generała. Działem się pobaw, ale bardzo użyteczne są balisty - bardzo wkurzają przeciwnika gdy zabierają mu nawet kilku opancerzonych rycerzy. Żyrokopter jest dobry do wkurzania przeciwnika, chociaż mój pożałowania godny skirmish łuczników zdołął mu w jednej ładnej salwie zadać 2 woundy Piszę to z perspektywy stołowego przeciwnika krali, bo osobiście bardzo lubię tę armię. Jednak musisz sam próbować i testować aż znajdziesz najwartościowsze dla siebie jednostki.
Nie jestem rasistą, mam kolorowy telewizor!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: