Później wkleję regulamin
7 III - kolejny turniej w Imperium Gier
7 III - kolejny turniej w Imperium Gier
Proponuję turniej na losowe punkty. Rzucamy k3 - wyjdzie 1-2 to mamy turniej na mniej niż K, 3-4 mniej niż 2K, 5-6 ponad 2k. Po czym k6 żeby ustalić przedział pomiędzy 500 a 1000 lub 2000 a 2500 oraz k10 żeby ustalić 1100 a 1999. Na koniec k100 na konkretną liczbę punktów
Co Wy na to? Może wyjdzie coś ciekawego
Później wkleję regulamin
Później wkleję regulamin
Fajny pomysł z tą losowością punktów
Najbardziej by mnie ucieszył albo mały albo duży format niż średni
Na duże pkt wpadnę z danonkami a na małe wezmę he.
Ja bym zagrał na koziołka.
xYz
No na 3k by się zajebiście grałoOskar pisze:Ja bym zagrał na 3k albo najlepiej na 4444
Losowanie będzie pewnie kilka dni przed turniejem bo jak na miejscu to trochę późno byśmy zaczęli.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2009, o 16:31 przez Arbaal, łącznie zmieniany 1 raz.
Oskar - Ty prowokatorze, chcesz turniej na 5 osób, które mogą wystawić takie potworki?
Losowanie byłoby na przykład jutro, skoro Wam pasuje. Ja tam najbardziej bym się uśmiał z formatu 541 albo coś w ten deseń
Losowanie byłoby na przykład jutro, skoro Wam pasuje. Ja tam najbardziej bym się uśmiał z formatu 541 albo coś w ten deseń
O kucyk...
Losowanie na gorąco.
Litości. Ja jeszcze nie opanowałem kodexu besti.. Potrzebuję na to trochę czasu. A tak rozpiskę jak będzie większy format bedę tworzył okrągła godzinę.
Pozatym miej litość dla moich pleców. Pacyny Diba ważą z 10 Kg, a nie chce mi sie ich wszystkich brać z sobą.
Losowanie na gorąco.
Litości. Ja jeszcze nie opanowałem kodexu besti.. Potrzebuję na to trochę czasu. A tak rozpiskę jak będzie większy format bedę tworzył okrągła godzinę.
Pozatym miej litość dla moich pleców. Pacyny Diba ważą z 10 Kg, a nie chce mi sie ich wszystkich brać z sobą.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
To, co gramy w ogóle w sobotę czy nie?
Jak zwykle Raptor, to już trochę jest nudne 
Raptor ma racje 2250 to świetny format 
Nie bierzcie mojego zdania pod uwagę jeśli chodzi o pkt bo mnie nie będzie.
Musze się przygotować do 8 Marca
Ale ty jestes dziecko NEO masz adhd??? uzaleznienie od pisania postow?? Weź zachowaj jakaś klase i nie rob z siebie takiego forumowego pajacaArbaal pisze:Raptor ma racje 2250 to świetny format
Co ja ci porqadze ze lubie miec Lorda w armi, jak chcecie m,ale punkty to ja jestem za 1650 jako trening przed LublinemJak zwykle Raptor, to już trochę jest nudne
No tak.. 2250 pkt to jest to co lubią bestię. Z doom bullem odrazu jest z górki.
Ale i na mniejsze punkty postaram sie dostosować.
A czy bedę na turnieju to już inna para kaloszy. Na dzien dziejszy mówię:
"Nie.. a nawet TAK" (cyt z madagaskar 2)
Ale i na mniejsze punkty postaram sie dostosować.
A czy bedę na turnieju to już inna para kaloszy. Na dzien dziejszy mówię:
"Nie.. a nawet TAK" (cyt z madagaskar 2)
-----------------------------------------------------------------------------------------
Raptor nie czytaj moich postów jak Ci przeszkadzają.
Chciałem losowe, ale są generałowie, którzy mocno obawiają się małych punktów, z różnych przyczyn, że zmilczę. Może być 1650, tak jak proponuje Raptor. Pasi?