7 III - kolejny turniej w Imperium Gier
He he powiedział WE.
Sądze jednak że to nie przejaw obaw a realne podejście do sprawy. Niektóre armi nie nadaja sie na granie poniżej 1k, a ponizej 1,5k są nudne
Patrz np. WoCh, Khemri
Dopiero na wieksze punkty maję szanse rozwinąć skrzydła i dać przyjemność gry.
A to że WE formaty większe zbyt dużo nie dają, to już inne klocki lego. Ta armia najlepiej się czuje właśnie do ok 1650 pkt. Dlatego nie dzw sie że inni przepadają bardziej za męskimi 2250 pkt.
Sądze jednak że to nie przejaw obaw a realne podejście do sprawy. Niektóre armi nie nadaja sie na granie poniżej 1k, a ponizej 1,5k są nudne
Patrz np. WoCh, Khemri
Dopiero na wieksze punkty maję szanse rozwinąć skrzydła i dać przyjemność gry.
A to że WE formaty większe zbyt dużo nie dają, to już inne klocki lego. Ta armia najlepiej się czuje właśnie do ok 1650 pkt. Dlatego nie dzw sie że inni przepadają bardziej za męskimi 2250 pkt.
-----------------------------------------------------------------------------------------
"kiedy ludzi kupa to i rycerz dupa"
Naprawdę kocham takie gadanie. Kamil, gdybym chciał wygrywać za wszelką cenę, to kupiłbym sobie demony, albo dark elfy. Proponuje najnormalniej w świecie losowe punkty, żeby nie było takich wycieczek, jak powyższe. Po czym wszystko rozbija się o to, że może być losowo pod warunkiem, że na kostce wypadnie 2250. Więc, żeby nie grać po raz kolejny dużych punktów przystaje na propozycję Raptora. A tu bach - punkty pod siebie i generalnie ułatwianie WE kosztem innych armii...
Mam gruntownie w dupie na ile zagramy, dopóki mieścimy się na stole, najwidoczniej dla Ciebie jest to kluczowy temat, bo im więcej kostek magii tym bardziej męsko...
Ogarnij się Miszczu, naprawdę.
Mam gruntownie w dupie na ile zagramy, dopóki mieścimy się na stole, najwidoczniej dla Ciebie jest to kluczowy temat, bo im więcej kostek magii tym bardziej męsko...
Ogarnij się Miszczu, naprawdę.
(Post usunołem)
Jedyna wartość jaką warto pozostawić - mi każdy format odpowiada.
Wcześniejszą wypowiedzią starałem się jedynie wytłumaczyć dlaczego inne armie (a co za tym idziegracze) lepiej sie czują w formacie powyżej 2k
Skaven - gościu z tzw kanapy, nie prosiłem Cię o głos wiec poszczekaj sobie gdzie indziej. Wśród innych zwierzątek.
Jedyna wartość jaką warto pozostawić - mi każdy format odpowiada.
Wcześniejszą wypowiedzią starałem się jedynie wytłumaczyć dlaczego inne armie (a co za tym idziegracze) lepiej sie czują w formacie powyżej 2k
Skaven - gościu z tzw kanapy, nie prosiłem Cię o głos wiec poszczekaj sobie gdzie indziej. Wśród innych zwierzątek.
Ostatnio zmieniony 3 mar 2009, o 12:06 przez Miszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
CZYŻBY TO KONIEC SPAMU?
A tak poza tym to ja za 1650, przed looblinem można by coś pocisnąć. A jak nie to 2250 tez mi pasi
A tak poza tym to ja za 1650, przed looblinem można by coś pocisnąć. A jak nie to 2250 tez mi pasi
Ostatnio zmieniony 3 mar 2009, o 16:05 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin wymyślił 1444 i tak można zagrać. Przynajmniej jest sens do rozpiski siadać, a nie wrzucać to co zwykle.
1444 ostatecznie. I Raptor nie marudź - please 
- slyslaysson
- Mudżahedin
A ja się nie zgłoszę, bo jak się zgłoszę to na 100% coś mi wypadnie w ostatniej chwili.
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 
sprawdź:
Więc do zapisanych DaBossa, a do niezapisanych Sławek 
Ja sie z młodym pojawię. Btw to nie ma moze ktoś eternali bo młody chciał na nich zagrać? 
Ja sprzedałem
Nie wiem jak będzie z tym turniejem bo mamy póki co 5 uczestników, może 6 
odpuście turniej 
dajcie czas na rozegranie bitew dla niektóych w 4x4
wtedy ja ze Skavenem zagram dwumecz, Gremlina kiedyś dopadne, a Arte, no nie wiem co z nim, fajnie by bylo jakby wpadl też w sobote, wtedy zagrlabym 4 bitwy
od rana
dajcie czas na rozegranie bitew dla niektóych w 4x4
wtedy ja ze Skavenem zagram dwumecz, Gremlina kiedyś dopadne, a Arte, no nie wiem co z nim, fajnie by bylo jakby wpadl też w sobote, wtedy zagrlabym 4 bitwy
ja mam czas jutro na gre.
xYz
Przychodźcie i albo zrobimy turniej, albo pogramy do 4x4.