Nazgule 4444 (DE)
Nazgule 4444 (DE)
Pierwszy raz na inkwizycje sie wybieram. Rozpiska zrobiona taka głównie dla tego gdyz takie figsy posiadam Jednak jakies drobne zmiany mozna by zrobic. Moja armia jest specyficzna ( a raczej bedzie) z wygladu wiec myśle dlatego taka nazwa
Gernerał na smoku
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Crimson Death; Black Amulet
Sztandarowy na Cold One
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard; Pendant of Khaeleth; Sword of Might
Wielka Carodziejka
Magic Level 4; Black Staff; Null Talisman; The Guiding Eye
Czarodziejka
Magic Level 2; 2xDispel Scroll
Czarodziejka
Czarodziejka na Dark Steedzie
Magic Level 2; Lifetaker; Tome of Furion
Pani śmierci (dla klimatu)
Rune of Khaine; Witchbrew
Assassin
2ndWeapon; Rptr Handbow; Cloak of Twilight; Rune of Khaine; Manbane
18 Kosrsarze
FCG; Sea Serpent Standard
14 Kusze
Shield
10 Kusze
Shield
2x5 Dark Riders
Xbow
3x5 Harpies
20 Warriors
FCG
12 Black Guard
Sztandar; Tower Master
10 Executioners
2x6 Shades
GW,AWH
2x6 Cold One Knights
Sztandar
2x War Hydra
2x Reaper Bolt Thrower
Casting Pool: 12
Dispel Pool: 7
Models in Army: 154
Gernerał na smoku
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Crimson Death; Black Amulet
Sztandarowy na Cold One
Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Shield; Battle Standard; Pendant of Khaeleth; Sword of Might
Wielka Carodziejka
Magic Level 4; Black Staff; Null Talisman; The Guiding Eye
Czarodziejka
Czarodziejka
Czarodziejka na Dark Steedzie
Magic Level 2; Lifetaker; Tome of Furion
Pani śmierci (dla klimatu)
Rune of Khaine; Witchbrew
Assassin
2ndWeapon; Rptr Handbow; Cloak of Twilight; Rune of Khaine; Manbane
18 Kosrsarze
FCG; Sea Serpent Standard
14 Kusze
Shield
10 Kusze
Shield
2x5 Dark Riders
Xbow
3x5 Harpies
20 Warriors
FCG
12 Black Guard
Sztandar; Tower Master
10 Executioners
2x6 Shades
GW,AWH
2x6 Cold One Knights
Sztandar
2x War Hydra
2x Reaper Bolt Thrower
Casting Pool: 12
Dispel Pool: 7
Models in Army: 154
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
NIe wiem czy moje rozpiski są tak genialne czy tak beznadziejne ze nikt ich nie komentuje
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Nie pekaj GarG, nie jestes sam...
Ostatnie komentarze jakie ja dostaje to..."fajna rozpiska, gram podobna..." itp...
Ale to pewnie dla tego,ze tak duzo ich sie tutaj ostatnio pojawia/pojawialo...
A co do rozpiski to ciezko mi osobiscie cos powiedziec, bo na takie punkty nigdy nie gralem (no moze z raz czy dwa na 4k+ ale to ze spiecialami)...
Nie wiem czego sam bym probowal...Moze dwa razy lord na smoku jeden crimson, drugi lanca zKB...plus dwa razy caddy, dwie hydry...coki, shades, itd...
Ewentualnie cieawie byloby wystawic sie na dwoch cauldronach i magii...witchki, chmury harpii...Tylko skad figurki
Sorry za w sumie bezproduktywnego post'a
Pozdro!
Ostatnie komentarze jakie ja dostaje to..."fajna rozpiska, gram podobna..." itp...
Ale to pewnie dla tego,ze tak duzo ich sie tutaj ostatnio pojawia/pojawialo...
A co do rozpiski to ciezko mi osobiscie cos powiedziec, bo na takie punkty nigdy nie gralem (no moze z raz czy dwa na 4k+ ale to ze spiecialami)...
Nie wiem czego sam bym probowal...Moze dwa razy lord na smoku jeden crimson, drugi lanca zKB...plus dwa razy caddy, dwie hydry...coki, shades, itd...
Ewentualnie cieawie byloby wystawic sie na dwoch cauldronach i magii...witchki, chmury harpii...Tylko skad figurki
Sorry za w sumie bezproduktywnego post'a
Pozdro!
Jak na tak olbrzymie punkty jest Cię strasznie mało (mniej więcej tyle, a nawet więcej mam regimentów na 2250-2500). Jeśli poprostu nie masz armii na tyle punktów to kombinacja herosów jest dobra tzn. wsadziłeś i tak wszystko co jest możliwe i lepsze przy 8 bohaterach + Smok. Natomiast jeśli masz jakieś regimenty to radziłbym doinwestowac w armię.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
myśle że rozpa do pogrania, czekawe tylko czy wstrzelisz się w regulamin Inkwizycji
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dark Druhii figsy to nie problem gorzej z tym czy wszystko bedszie malowane.
Saurus bedziesz na koziołku? zobaczysz
Arniter z tych spekulacji to chyba mniej wiecej sie wstyrzelam
---------------
GarG
Saurus bedziesz na koziołku? zobaczysz
Arniter z tych spekulacji to chyba mniej wiecej sie wstyrzelam
---------------
GarG
xYz
Oj nie puki co są całkiem przyzwoite recenzje
Czekam na razie moze wstawia caly regulamin dla armi na 4k to wtedy bede robił poprawki.