"Ta małpa w czerwonym"

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Michaelius
Mudżahedin

Post autor: Michaelius »

Scimitar pisze:
High Elf pisze: Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.
Zastanów się co piszesz !! Kaczyński Kwaśniewskiemu to mógłby co najwyzęj buty czyścić. Jaki Olek był, to był - zdażały mu się wpadki, ale przynajmniej był MOIM Prezydentem, Prezydentem wszystkich Polaków. Wałęsa też prosty robol ze stoczni - ale wbrew pozorom umiał się zachować.
Byl conajwyzej TWOIM prezydentem bo prezydentem wszystkich Polakow to jak do tej pory byl tylko Walesa.

A Kaczor przynajmniej sie nie upije na oficjalnej wizycie.

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Na grobach pomordowanych ...

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

dlaczego jak coś zrobi kaczyński to wszyscy, że kwachu na grobach był pijany??... :roll: raz mu się zdarzyło w ciagu 10 lat i robi się z tego aferę wielką, oczywisćie nie powienein tak był robić i to jest nieeleganckie ze strony Kwaśniewskiego ale ja tego człwoieka lubiałem jako prezydenta, gdyż wiedziałem, że jak gdzies pojedzie to będzie dobrze, nie popełni jakiegoś głupstwa, nie skompromituje Poslki czyli też mnie tak jak to robi kaczka. Kwach był pijany ale poszedł, kaczyński nie poszedł na groby bo padał deszcz... jakieś pytania? Moze by się przeżiębiła Jego Wysokośc :lol: :lol: :lol: :roll:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

Kosa pisze:dlaczego jak coś zrobi kaczyński to wszyscy, że kwachu na grobach był pijany??... :roll: raz mu się zdarzyło w ciagu 10 lat i robi się z tego aferę wielką, oczywisćie nie powienein tak był robić i to jest nieeleganckie ze strony Kwaśniewskiego ale ja tego człwoieka lubiałem jako prezydenta, gdyż wiedziałem, że jak gdzies pojedzie to będzie dobrze, nie popełni jakiegoś głupstwa, nie skompromituje Poslki czyli też mnie tak jak to robi kaczka. Kwach był pijany ale poszedł, kaczyński nie poszedł na groby bo padał deszcz... jakieś pytania? Moze by się przeżiębiła Jego Wysokośc :lol: :lol: :lol: :roll:
Kwaśniewski miał więcej wpadek i zdecydowanie więcej przekrętów. Był takim samym burakiem jak L.K, jemu będzie ciężko tyle "osiągnąc" przez te lata.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Skolim
Mudżahedin

Post autor: Skolim »

Jak to śpiewa T.Love "Jest Super, Jest Super i o co Ci chodzi?". Przecie mamy "super" prezydenta i "ekstra" rząd. Jeden wielki chlew gdzie jeden obraża drugiego. Polityka to gówno. Jak dla mnie to on powinien ją publicznie przeprosić. Ten człowiek ma reprezentować Polskę jak najlepiej, a jak narazie coś mu to niewychodzi. Gdy patrzę na Lecha to mówię, jak Rokita "Jezu, to jest mój prezydent :cry: "

Awatar użytkownika
Hjamlar
Pseudoklimaciarz

Post autor: Hjamlar »

Heinrich_von_Tod pisze:A Kaczyński nie zna czasem jeszcze niemieckiego? Ostatnio gdy był na spotkaniu w Mettlach to jak stali przed fontanną razem z Chiraciem to Lechu coś tam gadał do Merkel, odwrócił się i coś pokazywał i gadał do niej, a ona mu odpowiedziała. Takie odniosłem wrażenie. Jak się mylę to mnie z błędu wyprowadźcie.
To było po Rosyjsku ;) Bo oboje są z dawnych republik sowieckihc :D
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol

"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Kurcze najbardziej mnie wkurw.a ,ze nie mogl sie zdobyc na zwykle PRZEPRASZAm tylko wykreca kota ogonem :?
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Kaczyński jeszcze chyba nigdy nie powiedział przepraszam.
W końcu wszystko, co robi, jest dla dobra Narodu Polskiego.
:roll:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Nehan pisze:Kaczyński jeszcze chyba nigdy nie powiedział przepraszam
Duma mu na to niepozwala :lol: :lol: :lol: .
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

A nauczył się hymnu ?? Bo Jarek chyba nie zna ??

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

HEHE :)

Awatar użytkownika
khain
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: khain »

nobla za ten rysunek :DDDD
Obrazek

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Michaelius pisze:
Scimitar pisze:
High Elf pisze: Nie jesteśmy sami pod tym względem w porządku, ja wiem że polityków obowiązują inne kryteria ale w porównaniu do Aleksandra Kwaśniewskiego to Lechu jest szczytem elegancji.
Zastanów się co piszesz !! Kaczyński Kwaśniewskiemu to mógłby co najwyzęj buty czyścić. Jaki Olek był, to był - zdażały mu się wpadki, ale przynajmniej był MOIM Prezydentem, Prezydentem wszystkich Polaków. Wałęsa też prosty robol ze stoczni - ale wbrew pozorom umiał się zachować.
Byl conajwyzej TWOIM prezydentem bo prezydentem wszystkich Polakow to jak do tej pory byl tylko Walesa.

A Kaczor przynajmniej sie nie upije na oficjalnej wizycie.
Lech Kaczyński jest prezydentem narodu Polskiego. Jesteś obywatelem RP ergo jest on Twoim prezydentem według konstytucji a co taki szarak sobie o nim myśli to konstytucje gówno obchodzi.

Awatar użytkownika
blundi
Kontakt:

Post autor: blundi »

Właśnie, porządek i hierarchia musi być.

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Już myślałem, że jakaś ciekawa dyskusja sie kręci, ale po obejrzeniu filmu....
Nie lubię Kaczyńskich, epitetów na ich temat już sobie oczszędzę, ale teksty typu
ktoś tam pisze: Ale żenada. Cham warchol, primityw i prostak.
są co najmniej nieprzemyślane. Na tej zasadzie jest b.wielce prawdopodobne, że mogę tak nazwać wszystkich użytkowników tego forum. I nie ma tu znaczenia czy jesteś osobą publiczną czy nie, człowiek= człowiek. Każdy czasem przeklina, jak ktoś mądrze wyżej napisał.
A poza tym istota osoby publicznej jest strasznie wypaczona przez prasę, TV etc. więc raczej się na to nie powołujcie. Niby fajny i łatwy argument ale łatwy do zbicia. Zdarzenie typu: pijany prezydent na grobach jest już trochę poważniejsze(no ale też nie tylko po tym nam prezydenta oceniać), bo o mało sie tam Kwaśniewski nie glebnął, no i potwierdza stereotyp o polakach. Potem mamy reklamy w Szwecji bodajże gdzie polacy emigrują, w paczce, do roboty za granicą. Są pijani, trzymają widły i wyglądają gorzej od Warszawakiego lumpa...
Przy tym Kaczyński wygląda już troche lepiej,ale i tak na niego nie będę glosował w żadnych wyborach.

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Można by troche wyluzować z textami,za publiczne obrażanie prezydenta można 3 lata dostać...

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

To podzielimy przez użytkowników forum i razem odsiedizmy :P
Przy tym Kaczyński wygląda już troche lepiej,ale i tak na niego nie będę glosował w żadnych wyborach.

Wczesniej wogle nie glosowałem ale skoro taki prezydent nam się trafił to wiem że od teraz bede zawsze głosował... przynajmniej nie bede mial do siebie wyrzutow...

Awatar użytkownika
blundi
Kontakt:

Post autor: blundi »

Nie powinno ujść uwadze, że ta wypowiedź, to polemika z poglądami starszego Giertycha.
Była w czerwonym ? Była.
Ten kolor kojarzy się, szczególnie jak wziąć pod uwagę teczkę Milana S., także z TVN.
Człowiek pochodzi od małpy ? Pochodzi.
Ta pani także.
Więc nasz prezydent pokazał mocno liberalne, a przy tym jednak tradycyjnie antykomunistyczne, oblicze.

Można posunąć się dalej. Wiemy już, że prezydent zna i popiera teorię ewolucji, co z innymi osiągnięciami współczesnej nauki ?
Jak wiadomo, przestrzeń jest 4-wymiarowa (w uproszczeniu).
Wiadomo co komu i gdzie powiedział, ale dlaczego właśnie wtedy ?
Czy to przypadek, że zbiegło się to w czasie z odejściem Neil Rokity z Platformy ?
Nie raz J.M. Rokita był nazywany "konserwatywnym liberałem"
Ujawniając podobne mu poglądy zachęca się go do współpracy, porzucenia Platformy itd.
Teoria względności zastosowana w praktyce !
A to już na prawdę niewielu potrafi na naszej błękitnej planecie.
Mimo nikczemnego wzrostu Lech Kaczyński pokazuje, że jest prawdziwie Wielki, być może za lat kilkaset dzięki tej "małpie w czerwonym" taki właśnie przydomek da mu historia, a my będziemy mogli wspominać że żyliśmy w ciekawych czasach

Awatar użytkownika
Wrubel
Mudżahedin

Post autor: Wrubel »

Sądzę że historia powie "Spieprzaj dziadu".

ODPOWIEDZ