Paradox Cafe wymowiono lokal.
Paradox Cafe wymowiono lokal.
Paradox Cafe, zaprzyjaźnione z nami miejsce gdzie można pograć w WFB, jak również miejsce spotkań warszawskiego fandomu, dostało wymówienie umowy najmu. Trwają właśnie poszukiwania nowej lokalizacji, a załoga kawiarni zamieściła informację o tym jak można pomóc im w tej sytuacji.
Poniżej znajdziecie notę pochodzącą ze strony Paradoxu:
"Mamy dla Was smutną wiadomość. Jeśli jeszcze nie wiecie, Paradox Cafe dostało wymówienie umowy najmu. Szukamy właśnie nowej lokalizacji. Możecie nam pomóc na kilka sposobów:
* podpisując poniższe petycje - jedna jest prośbą o przedłużenie okresu wypowiedzenia a druga jest swojego rodzaju poręczeniem, że faktycznie jesteśmy tym kim jesteśmy, aby łatwiej było znaleźć nam nowe miejsce dla nas,
* dając znać o fajnych lokalizacjach, które ewentualnie są do wynajęcia,
* wrzucając te petycje na swoje strony i blogi, oraz rozsyłając do znajomych, aby dać nam jak najwięcej podpisów.
Zależy nam na czasie, więc byli byśmy bardzo wdzięczni za szybkie działanie i Wasze wsparcie, bo nie chcemy zniknąć z mapy Warszawy.
Pozdrawiamy serdecznie.
Ekipa Paradoxalna"
Petycja 1
Petycja 2
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
dziwne, bo ja się podpisałem bez jakichkolwiek problemów.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czy to jest wciąż aktualne, czy mogę odkleić temat?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Z braku odpowiedzi odklejam.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny