Łomianki turniej przeniesiony na niedzielę 8.III.2009r.
- Archiwista85
- "Nie jestem powergamerem"
no wiesz.... Można to nazwać nawróceniem. Powrót do korzeni. W końcu przodkowie byli dobrymi elfami
- Archiwista85
Masz rację. Jak byłyby dobre to walczyłyby fair. A nie zawsze pierwsze walą To nie sprawiedliwe i nie honorowe A o Twoim kotle z krwią to nie wspomnę Ale niech będzie, że mała jest różnica pomiędzy tymi dwiema armiami
- Archiwista85
Taki ciekawy dialog prowadzimy sobie, nie urażając oczywiście, żadnej z dzielnych armii high elfów czy dark elfów. Jeszcze komuś podpadniemy i masakra na turnieju gwarantowana
- Archiwista85
Każdy chce wygrać puchar hydry i nawet o milimetry przy szarży czy testu na panikę będą pewnie kłótnie. Dlatego proszki od bólu głowy trzeba wziąć Zamierzam osobiście oceniać malowanie armii wg skali podanej w zasadach turnieju. Jeszcze komuś dam za dużo, komuś za mało to już wogóle po mnie
- morgan10005
- Falubaz
Czy moja rozpa doszla czy mam wysylac jeszcze raz??
- Archiwista85
Doszła. 1 Marca o 15:10. Mocna armia... Pozdrawiam!
- Archiwista85
Szkoda, wykrusza nam się kolejny zawodnik Z drugiej strony mniej potencjalnych zwycięzców
A właśnie.... Mówiłem już, ze organizator z miejsca ma 60 punktów na początek turnieju?
Oczywiście żartuję hehe
A właśnie.... Mówiłem już, ze organizator z miejsca ma 60 punktów na początek turnieju?
Oczywiście żartuję hehe
Ja rowniez nie dostalem potwierdzenia otrzymania rozpiski.
Archiwista, moze odpisz kazdemu, kto ma sprawdzona rozpe, mailem jedno slowo - "ok". Wtedy przynajmniej wiadomo, ze wszystko jest....ok.
Albo jakos sprawniej aktualizuj liste graczy na forum, bo przy mnie nie ma "R", choc rozpe wyslalem. I wiesz... ta niepewnosc...
Archiwista, moze odpisz kazdemu, kto ma sprawdzona rozpe, mailem jedno slowo - "ok". Wtedy przynajmniej wiadomo, ze wszystko jest....ok.
Albo jakos sprawniej aktualizuj liste graczy na forum, bo przy mnie nie ma "R", choc rozpe wyslalem. I wiesz... ta niepewnosc...
- Barbarossa
- Mniejsze zło
A może ktoś jedzie samochodem do Łomianek z Wawy i chciałby ze sobą zabrać pasażera? Zapłacę za benzynę