Pokaż swoją pierwszą figurkę

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Oj Szycha odezwal sie, napisales i mi sie te poczatki przypomniały :) ja na poczatku malowalem szpilką :)
Obrazek

Awatar użytkownika
szycha
Mudżahedin

Post autor: szycha »

oczopek pisze:a masz jeszcze te fiksy?? bo jestem baaardzo ciekawy efektu :)
Przegrzebalem pudlo ze starociami i nie znalazlem :(
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

A oto jedne z moich pierwszych figurek:
Obrazek

fota słaba, ale niechciało mi się rozstawiać lampek i całego "studia" dla takich figsów :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Bojo
Mudżahedin

Post autor: Bojo »

szczur nawet ładny :wink:

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Bojo pisze:szczur nawet ładny :wink:
dziękuje, mam jeszcze sporo takich :D
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

ODPOWIEDZ