Turniej WFB w Radomiu 28.02.2009

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

z przyczyn technicznych będą z pewnym opóźnieniem ;)

1. Tocz
2. Adam Kalinowski
3. Murmandamus
Obrazek

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Wyniki zamieszcza z naszego turnieju w Radomiu. Dziekuję wszystki mza przybycie. Wyszło chyba nieźle jak na pierwszy większy turniej radomski.

1. Kacper Kozaczuk (HE) 59
2. Adam Kalinowski (WE) 55
3. Murmandamus (Ogry) 50
4. Czopek (WoCH) 49
5 Thorgrim (Dwarf) 46
6. Kanadian (Liz) 42
7. Piwek (Dwarf) 40
8. Cold One (Doch) 39
9. Coobe (Dwarf) 30
10. Tomasz Jabłoński (HE) 29
11. Kamil Kurowski (VC) 28
12. Hybrydzioch (Liz) 24
13. Jesus (DE) 16
14. Regis (He) 9
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Ichigo
Wałkarz

Post autor: Ichigo »

Tocz, to tocz :D zdobył prawie maksa, nie no podziw... :)... i HE pierwsze :D chwała :)

Turniej ogolnie bardzo fajny... Mozna było pograc...

Pozdro 4 all

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

Turniej spoko. Na mase mi sie spodobały tajne rozpiski i fajnie było że nie było tekstów z serii "ej a co on ma rozpiske... chodzi mi o magiczne przedmioty". I wtedy tajne rozpy mają sens.

1 Bitwa vs HE
20:0 dla mnie. Na początku było cienko lecz gdy princi pogonili swordów i PG z 3 herosami było z górki, bo przejechałem sie po flance całej armii a reszta zajęła dzielnie ćwiartki... Stół wyczyściłem

2 Bitwa vs Lizaki
I znowu to samo - początek cienki... Blokował mi swarmami princów. Przez jedną ture ich omijałem, lecz gdy podłączył herosem sie do skinków wyszarżowałem moim BSB i pogoniłem to. Potem jeszcze powpadał w pare jednostek i porozwalał z CR. Lecz nastąpił jego koniec gdy wpadłem w Saurusa stojacego na 1 woundzie... musiałem trafic, zranic a on nie zdac jednego sv na 4+ saurusem no ale dobra nie udało sie... za to on mi wypłacił 4 ataki z S5, trafił 2 zranił 2 i 2 savy oblane- bsb do piachu. Niestety przez to polegli takze white liony które nie zdały stubborna. Ostatnia tura mi sie poszczęściła bo Dragoni zgonili BSB jeden oddział kohorty i Saurus od tego zpanikowal. 15:5 dla mnie

3 bitwa vs WE
Koleś poprostu mnie rozwalał kostkami... 75% wardów zdawał no ale i tak pojechałem aż to 4 tury.... gdy treeman sie rozkrecił i wrzucił mi w sumie 20 szyszek w 2 tury z S5 i princi z BSB popłynęli. Reszta armii jego zamieciona. 10:10

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

kiedy kolejny turniej?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

kwiecień? :)

trzeba będzie dobrac termin dobrze, żeby znów z jakąś większą imprezą nie kolidowało.
Obrazek

Awatar użytkownika
White Lion
Kretozord

Post autor: White Lion »

hmm jeśli to nie w długi weekend kwietniowo/majowy będzie to postaram się wybrać i wyciągnąć ze sobą 1-2 osoby.

a może ktoś z was ma ochotę na turniej w Wargamerze 14tego?

ODPOWIEDZ