WoC by ja

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

WoC by ja

Post autor: Whydak »

Wreszcie się to jakiś figurek dorwałem i sobie maluje . Narazie najgorzej z kośćmi bo futra już lepiej. ( to 2 regiment , pierwszy to byli wariorzy )

No to lecim

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia robiłem sam :roll: myśle że wyszły w miarę . Głównie prosiłbym o porady :)
Na zdjęciach ich mogę sobie lepiej pooglądać i tak sobie myślę że dobrze że szybko giną 8)
Ostatnio zmieniony 4 mar 2009, o 21:17 przez Whydak, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kamil Kiwi
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kamil Kiwi »

Hmmm... skóra się zlewa z sierścią/futrem. Ale to chyba wina zdjęć. Bardzo fajni stołowi, ehh...jak mi sie nie chce tej psiarni malować.. :?

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

dobrze by było gdybyś wrzucił zdjęcie jednego psa z bliska, no w sumie trudno coś ocenić przy takich fotach.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

i jak juz dajesz figsy to lepiej ze zrobionymi podstawkami bo to duzo daje
a malowanie takie sobie z tego co tam usiluje zoabczyc
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Podstawki zrobię jak pomaluje 10 a lepsze zdjęcia sprubuje dzisiaj ( w aparacie wydawały sie dobre :roll: )

ODPOWIEDZ