Tu się mylisz. Czarodziej może czarować ale uznaje się ze nic nie widzi. Nie możesz rzucić magic missle, czy innych czarów wymagających LoS ale resztę już tak.warkseer pisze:Zależy od opisu zaklęcia, zasada ogólna jest jednak taka, że walcząc wręcz czarownik nie może ciepać czarami.
Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
był faq/update że na magiczne strzały (runiczne maszyny, spaczniowe zabawki itp) też działa;]bo jest zapisek, że wszystkie niemagiczne strzały, bez BS strzelają na 4+... Myślałem, że tylko na machiny działa
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
podejrzewam że robi tak samo jak łucznicy TK trafiajacy na niemodyfikowanym 5+.. czyli IMO niestety jak trafia zawsze 2+ to zawsze:/
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Shas o' Kais
- Pseudoklimaciarz
Ma ktos może najnowszego army booka w pdf?? Obecny book jest do 6 th nie??
- Shas o' Kais
- Pseudoklimaciarz
No co?? Moj niestety ulegl zniszczeniu...
- Shas o' Kais
- Pseudoklimaciarz
Nie moge go skasowac. Moge jedynie prosic moda os kasowanie....
Ostatnio zmieniony 5 mar 2009, o 21:12 przez Shas o' Kais, łącznie zmieniany 2 razy.
Była dyskusja na ten temat i nawet były takie sytuacje na masterach. Sędziowie zazwyczaj wskazują na to, że warpcannon automatycznie jest wciągany do walki przez gutki, a jako że w tym combacie być nie może to jest automatycznie niszczony, a gutki stoją w miejscu
(moja sytuacja z Młodym z PGA z 2007, zasędziował szafa )
zasedziowalbym tak samoMorrok pisze:Była dyskusja na ten temat i nawet były takie sytuacje na masterach. Sędziowie zazwyczaj wskazują na to, że warpcannon automatycznie jest wciągany do walki przez gutki, a jako że w tym combacie być nie może to jest automatycznie niszczony, a gutki stoją w miejscu
jak dla mnie sytuacja analogiczna do tej gdy latarka jest unbreakable i nie moze dac flee