potrzebna krew...

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

Fanatyk pisze:Skoro ma żonę to musi mieć i 18 lat.
SKASUJ TEN FLAME FANATYKU PROSZĘ CIĘ MOŻEMY SIĘ POKŁÓCIĆ W INNYM DZIALE NIE W TYM!

a chłopak musi mieć 21 nie 18 żeby się chajtnąć -- przynajmniej za moich czasów

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

ja tam nie wierze , że on ma żone , nie wierze w nic co pisze ;)
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

18 wystarczy chlopcze :lol:

w niektórych przypadkach chyba nawet mniej i zawsze tak bylo.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

VegaMStudio
Chuck Norris

Widać ze się nie chajtałeś kolego , poczytaj polskie prawo to będziesz wiedział jak jest.

Awatar użytkownika
LURT
Wałkarz

Post autor: LURT »

Według prawodawstwa w Polsce(...)Granica wieku, od którego zawarcie związku małżeńskiego jest możliwe to zasadniczo 18 lat dla obojga małżonków, jednakże z ważnych powodów (np. ciąża) sąd opiekuńczy może zezwolić kobiecie, która ukończyła 16 lat na zawarcie małżeństwa, jeżeli z okoliczności wynika, że będzie to zgodne z dobrem założonej rodziny.
Nawet jeśli kłamie,to co to zmienia?.W tym temacie chodzi o to żeby pomóc temu kolesiowi, a nie się wykłócać- to nic nie zmieni.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

By nie było , że tylko spamuje to napisze , że sam regularnie oddaje krew raz na kwartał . Jeszcze pare lat i bede jeździł mpk za darmo :D , Ręka mi nie uschnęła , ani nie zgniła i nie znam nikogo komu by sie przytrafiło coś złego , przeciwnie kolega poznał swoją kobiete na wampiriadzie , a piwko czy maszek po to prawdziwa miazga :wink:
Beka na maxa

VegaMStudio
Chuck Norris

wreszcie ktoś ogarnięty napisał, skasujcie ten flame w końcu tu chodzi o co innego w tym temacie nie o czepianie się mnie kazdego słowa które napisze.

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

?
Czytaj ze zrozumieniem mój kolega - nie Ty - świat sie wokół Ciebie kręci ... więcej luzu ... mniej caps locka .. . :*
Szkoda , że zmieniłeś tego posta więcej pompy by było .
Beka na maxa

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

VegaMStudio pisze:Widać ze się nie chajtałeś kolego , poczytaj polskie prawo to będziesz wiedział jak jest.
no wlaśnie, chyba bylo coś takiego, że możesz się ożenic od 21 lat bez ograniczeń, zaś jak masz mniej musisz mieć na to zgode rodziców...

a tak poza tym, troszke nudny jesteś, no i gdzie te Twoje obrazy o któe prosilem abyś zamieścil jakieś linki w swoim topicu o malwoaniu figurek i byl ocoś tam, zę też malujesz, chetnie popodziwiam o ile jest co.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

VegaMStudio
Chuck Norris

Za 3-4 miesiące zobaczysz moje prace w podręczniku oraz dodatkach do pewnej gry.
Co do wieku to jak zauważyłeś napisałem że tyczy się to mężczyzn. , kobiety od 18 bądź od 16 za zgodą rodziców.
ale skoro to taki drażliwy temat proponuje
PRZENIEŚĆ TO GDZIE INDZIEJ :)
z góry dziękuje , miejcie szacunek do tematu wyżyjcie się na mnie na priv jak was coś boli, bo mnie bardziej boli to ze chłopak młody i nie ma takiego szczęścia jak wy by siedzieć przed monitorem i z nudów pisać głupoty.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

smutek żal i wszy!
Po pierwsze oddaje się pół (0,5l) litra, bo jest to 450ml własciwej krwi i 50ml próbki - Oskar powinieneś wiedzieć
Po drugie, kiedyś w przeszłości dorodni mężczyźni mogli raz w roku oddać 1l naraz (mam taka jedna pieczątkę[0,9], a mój ojciec nawet pare [ale to w wojsku i sie nie liczy - więcej urlopu dawali])
Po trzecie, tomash porpaw jak trzeba, ale nerw mi puszcza i się kurwa słuchac/ czytać waszego gnoju nie chce! nie potraficie rozmawiać, to znajdzcie sobie lepsze miejsce!

po czwarte - maszek czy piwko po robi dobrze:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Dobra, koniec offtopu bo zaraz wezmę i zacznę wywalać posty jak leci
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

dziekuje wszystkim ktorzy krew oddali (lub to zamierzaja zrobic), ale tez tym, ktorzy tego zrobic nie moga, a by chcieli.
prosze tez, abyscie skonczyli klotnie - to nie miejsce na takie rzeczy...
nie ma powodu spinac sie, kto i ile oddal. za oddanie krwi dla tego chlopca nie bedzie nagrod - to po prostu dobry uczynek, ktory kiedys do Was wroci...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Akurat Chory jestem \=.
Jak wyzdrowieje, to oddam szamanie, i tak miałem wenę, żeby się wybrać...
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
Kajthek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kajthek »

Ja niestety jeszcze nie moge ;/
Obrazek
"Tu się nie gra, tu się nie hałasuje..."
"Boom De Ah Dah"

ODPOWIEDZ