Nowy moj standard
Moderator: Ziemko
Nowy moj standard
Lord na Carnim LA , E.Shield, SoM , War Drumy, Glyph Necklace
Priest na Enginie Ds,Diadem
Priest na Enginie Cube of Darkness
BSB na CO , LA , Sh , Burning Chotec
3x10 Skirmishers
16xSkinków Kohorty + 1xKroxigor
2x4 Terki
5xKawa
Jak sie podoba?
Priest na Enginie Ds,Diadem
Priest na Enginie Cube of Darkness
BSB na CO , LA , Sh , Burning Chotec
3x10 Skirmishers
16xSkinków Kohorty + 1xKroxigor
2x4 Terki
5xKawa
Jak sie podoba?
Crus na szczescie BP+R czuwa , zeby za duzo tych maszyn nie bedzie
Warriorami mam o 6 wiecej wystawień od ciebie a tak to wporzo terki sa przegiete
EDIT:
nie lepiej rozbic ta kohorte na 2x 10 skinkow do odhaczania przeciwnika? w takim combie jakie masz ci sie to mocno przyda, jak patrze na rozpy lizakowe to tego chyba najbardziej z reguly brakuje, pewnie dlatego ze gracze Lizakowi do odhaczania sa raczej nieprzyzwyczajeni
EDIT:
nie lepiej rozbic ta kohorte na 2x 10 skinkow do odhaczania przeciwnika? w takim combie jakie masz ci sie to mocno przyda, jak patrze na rozpy lizakowe to tego chyba najbardziej z reguly brakuje, pewnie dlatego ze gracze Lizakowi do odhaczania sa raczej nieprzyzwyczajeni
Ostatnio zmieniony 5 mar 2009, o 20:28 przez thurion, łącznie zmieniany 1 raz.
już od jakiegoś czasu myśle nad powrotem 4 bolców u HE, prawdopodobnie lizie mnie do tego sklonią, i star dragon do pary i jako tako magia, myśle, że takie HE będą mieć z tym lekkie życie, tylko terki mocno mogą zaboleć z tym spuszczaniem kamieni lataniem w las. Bo jak teren sprzyja to ot tak zabijaja dwa bolce kamyczkami, a potem moze nie starczyć strelania i magi aby obronić pozostale dwa...
blee blee blee Kosa ty nie grasz bo cały czas piszesz posty wiec nie pitol ze zastanawiasz się nad powrotem do 4 bolcyKosa pisze:już od jakiegoś czasu myśle nad powrotem 4 bolców u HE, prawdopodobnie lizie mnie do tego sklonią, i star dragon do pary i jako tako magia, myśle, że takie HE będą mieć z tym lekkie życie, tylko terki mocno mogą zaboleć z tym spuszczaniem kamieni lataniem w las. Bo jak teren sprzyja to ot tak zabijaja dwa bolce kamyczkami, a potem moze nie starczyć strelania i magi aby obronić pozostale dwa...
pzdro
cicho, wnet bede gral już
narazie tworze nowe teorie
narazie tworze nowe teorie
Kosa chce opanować do perfekcji Teohammera i zainicjować tworzenie masterów w tą wspaniałą gre
Tak sie teraz zastanawiam czy kohorty z 1xkroxem nie zamienic na 20xkohorty skinkow z muzykiem (106 pktow , a skrin moge nimi w razie co robic) i 1 terka lub ewentualnie kohorta+zamiana cuba na Ds i wchodza 2xrazory... Co myslicie?
odkąd shino z malalem przetłumaczyli mi że kohorty z kroxami nie mogą chodzic na boki ani się cofać uważam że są totalnie bezużyteczne.
więc już lepiej tą dwudziestkę wstawić. a zamiast dwóch razordonów lepiej moim zdaniem wystawić dwa razy po salce.
więc już lepiej tą dwudziestkę wstawić. a zamiast dwóch razordonów lepiej moim zdaniem wystawić dwa razy po salce.
Moim zdaniem jedna cohorta z kroxikiem jest fajna i dawała mi w bitwach dodatkową troskę dla przeciwnika i wzięli bsb pendanta od boku zarąbali combatem, a dzięki kroxowi spoko można kawalerie od boku szarzować.
Co prawda smutne jest jak ktoś ustawi kawalerie od nich na 12,5 cala bo wtedy nie ma jak uciec oprócz jakiś mega reform ktore i tak nic nie dadzą
Pozdro
Co prawda smutne jest jak ktoś ustawi kawalerie od nich na 12,5 cala bo wtedy nie ma jak uciec oprócz jakiś mega reform ktore i tak nic nie dadzą
Pozdro