Wielka Inkwizycja Master 4-5.04.2009
- swieta_barbara
- habydysz
Tak, jest roznica. Ale armia na 4444 jest i tak mocniejsza od 2 armii, bo mozna rzucac na sojusznicze jednostki czary.
- swieta_barbara
- habydysz
Ale kowadlo siarasz na lorda na tarczy. I cala armie mozesz popchnac o 6 dodatkowych cali.
Nie marudz.
Nie marudz.
Bocian wyczaruj jakąś rozpe skrzatów na 4444 i prześlij Darkowi a on wrzuci to do przelicznika i da ci znać czy rozpa się nadaje na WI
Pamiętaj że to jest master i wszystkie modele jakich będziesz używał muszą być pomalowane na przysłowiowe trzy kolory + podstawka
Pamiętaj że to jest master i wszystkie modele jakich będziesz używał muszą być pomalowane na przysłowiowe trzy kolory + podstawka
Po pierwsze to nie możesz powtórzyć tej samej armii w sojuszu więc zostaje ci inwencja twórcza i 4444pkt.
Armia nie może być jakoś super wygięta bo format singlowy jest dla klimaciaży
Armia nie może być jakoś super wygięta bo format singlowy jest dla klimaciaży

Powiem Ci co napisał mi Darek jak do niego pisałem odnośnie VC na 4444pkt:
Armia na 4444 musi sie składać z takiej samej ilości slotów Lord, Hero, Core, Special i Rare co dwie armie na 2222pkt.
Czyli:
2x Lord
6x Hero
6+ Core
0-8 Special
0-4 Rare
Czy odpowiedziałem Ci wystarczająco na Twoje pytanie??
Armia na 4444 musi sie składać z takiej samej ilości slotów Lord, Hero, Core, Special i Rare co dwie armie na 2222pkt.
Czyli:
2x Lord
6x Hero
6+ Core
0-8 Special
0-4 Rare
Czy odpowiedziałem Ci wystarczająco na Twoje pytanie??
Potwierdzam - pamiętajcie że dopuszczenie jest jednak uznaniowe i tak ktoś chce mi wysłać 2 duże demony (ten od boga T lub K) to niech się nawet nie kłopocze.Smiechu pisze:
Czyli:
2x Lord
6x Hero
6+ Core
0-8 Special
0-4 Rare
Pamiętajcie że gramy na Limited - żadnych Vermin Lordów, Speciali i zasad opcjonalnych poza tymi co w regulaminie. Jeśli jest limit 0-1 Flamerów to obowiązuje to też armię na 4444.