Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Niestety nie ma. Jednak mozna je zrobic z wielu innych modeli, trzeba tylko wpasc na dobry pomysł
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ja mam jedne z GZ a drugie zrobione z Wiedzm
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
A czy dzialo moze byc wystawiane w lesie?
Wklejałem już w "Kwestii zasad...", ale nikt mi nie odpowiedział...Proszę o Wasze opinie.
Jak liczymy punkty za Cauldron?
Kiedy dostajemy za model połowe pts? Czy gdy nabijemy Death Hag ranę to dostajemy 45 czy 100 pts? Czy przeciwnik dostaje punkty za zdjęcie samego Cauldron'a gdy załoga ucieknie?
Od nowego FAQ'a do DE lifetaker jest niemagiczny, czy zęby hydry także?
Czy champion oddzialowy, CoK np, moze nosic Enchanted shield albo shield of ghrond? Czy ze wzgledu na to,ze tarcze ma juz w ekwipunku, po prostu nie moze wykupic magicznej tarczy?
Jak liczymy punkty za Cauldron?
Kiedy dostajemy za model połowe pts? Czy gdy nabijemy Death Hag ranę to dostajemy 45 czy 100 pts? Czy przeciwnik dostaje punkty za zdjęcie samego Cauldron'a gdy załoga ucieknie?
Czy champion oddzialowy, CoK np, moze nosic Enchanted shield albo shield of ghrond? Czy ze wzgledu na to,ze tarcze ma juz w ekwipunku, po prostu nie moze wykupic magicznej tarczy?
Za panienkę osobno, za cauldron osobno. Jak załoga ucieknie, to dostaje się punkty za cauldron. Zęby hydry są magiczne (uściślenia). Champion może nosić magiczne tarcze, ale jest to przeważnie bezprzedmiotowe.Jak liczymy punkty za Cauldron?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dzieki za odpowiedz.
Wiem,ze raczej sie nie daje magicznych tarcz championom...Ale wtedy, taka sytuacja mialaby juz inne rozwiazanie: Szarża 6tki gołych Cok na 3 Cok z Champion'em. Od góry zostaje zadana jedna rana, a od dołu dwie, przeciwnik nie deklarował, że bije w championa. Mimo tego,ze champion jest czescia oddzialu, to bez deklaracji nie mozna by go zdjac?
Wiem,ze raczej sie nie daje magicznych tarcz championom...Ale wtedy, taka sytuacja mialaby juz inne rozwiazanie: Szarża 6tki gołych Cok na 3 Cok z Champion'em. Od góry zostaje zadana jedna rana, a od dołu dwie, przeciwnik nie deklarował, że bije w championa. Mimo tego,ze champion jest czescia oddzialu, to bez deklaracji nie mozna by go zdjac?
jak myślicie nadają sie te skrzydła na konwersje harpii z demonetek??
http://jotte.istore.pl/pl,product,31785 ... wings.html
albo takie: http://www.bard.pl/31,6330,Produkt.htm ??
http://jotte.istore.pl/pl,product,31785 ... wings.html
albo takie: http://www.bard.pl/31,6330,Produkt.htm ??
nadają sie tylko trzeba je dobrze ułozyc i uzyc troche GS-u
A powiem Ci ze bardzo marnie