Lizaczki 2250 BP+R
Moderator: Ziemko
Lizaczki 2250 BP+R
Demony się nudne zrobiły od kiedy wyłącznie się wygrywa więc trzeba je odłożyć na półkę. Teraz czas na partyzantkę:
- Slann Samotny, z Plaque of Tepoc, Divine Plaque of Divine Protection, DS, Focus Rumination oraz Higher State of Consciousness (395)
- Skinks Priest w wersji DS i Rod of Storm siedząc na Silniku Bogów (440)
- Standardowy Standard Bearer ze Słomką i Eshieldem, na zimnym (170)
- 3x10 Plujek, bo ktoś smoki musi rozkręcać? 3x(70)
- 2x10 Cohort, wyjaśnienia zbędne 2x(50)
- 18 Saurusów ze wykałaczkami i FCG (246) - do stestowania przydatność
- 2x5 Zimnych Golasów, dają rade, twarde z kopem i nie uciekają od pierdnięć 2x(175)
- 2x3 Terrkodony, ładnie tną marsze, bawią się w kamieniowanie, mają za zadanie być wrzodem na dupie za niecałe 2x(90)zł w Tesco
- 1 Salka, dodatkowy slot wystawiania + możliwość łatwej paniki (75)
- 1 Razordon, dodatkowy slot wystawiania, a tam gdzie Salka nie pomoże tam Razora pośle (75)
Whot du ju think? Narazie nie narzekalem na brak kopa, tylko na nisko latające Star Dragony które uparcie nie chcą zdychać
- Slann Samotny, z Plaque of Tepoc, Divine Plaque of Divine Protection, DS, Focus Rumination oraz Higher State of Consciousness (395)
- Skinks Priest w wersji DS i Rod of Storm siedząc na Silniku Bogów (440)
- Standardowy Standard Bearer ze Słomką i Eshieldem, na zimnym (170)
- 3x10 Plujek, bo ktoś smoki musi rozkręcać? 3x(70)
- 2x10 Cohort, wyjaśnienia zbędne 2x(50)
- 18 Saurusów ze wykałaczkami i FCG (246) - do stestowania przydatność
- 2x5 Zimnych Golasów, dają rade, twarde z kopem i nie uciekają od pierdnięć 2x(175)
- 2x3 Terrkodony, ładnie tną marsze, bawią się w kamieniowanie, mają za zadanie być wrzodem na dupie za niecałe 2x(90)zł w Tesco
- 1 Salka, dodatkowy slot wystawiania + możliwość łatwej paniki (75)
- 1 Razordon, dodatkowy slot wystawiania, a tam gdzie Salka nie pomoże tam Razora pośle (75)
Whot du ju think? Narazie nie narzekalem na brak kopa, tylko na nisko latające Star Dragony które uparcie nie chcą zdychać
może i zbędne, chętnie zamiast nich wziąłbym kolejne plujki bo format Restricted zabrania triplowania corów. Po za tym to dodatkowe sloty wystawiania których lubię mieć dużo, a jeżeli je wyrzucić to nie mam pojęcia czym zastąpić. Po za tym jakoś je lubię z wyglądu
slan nie moze byc samotny w tej edycji ]:-> ale taki szczegolik
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Temple Guard
- Falubaz
Dobra, max, to teraz mi pokaż gdzie tak jest napisane. Nie siej dezinformacji, Slann oczywiście może sam pomykać!Drako pisze:Z jakiej to przyczyny ?? po za tą że się to nieopłaca zbytniomax pisze:slan nie moze byc samotny w tej edycji ]:-> ale taki szczegolik
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
- Temple Guard
- Falubaz
To "oczywista oczywistość" Dlatego max sieje panikę i defetyzmAlister pisze:Jak masz Trempli to nie moze byc samotny, jak nie masz, to moze. Tak samo bylo w VIed.
Gwardia umiera, ale się nie poddaje
nawet chyba nie, ja niedoczytałem się w zasadach slanna żeby musiał być w templach, tam jest tylko opisane co się dzieje gdy w nich jestTemple Guard pisze:To "oczywista oczywistość" Dlatego max sieje panikę i defetyzmAlister pisze:Jak masz Trempli to nie moze byc samotny, jak nie masz, to moze. Tak samo bylo w VIed.
chodzilo mi bardziej o to ze jest zbyt latwym celem ]:-> no ale jak kto woli
bo niema juz tych woundow tyle no i cannony od razu go uchwyca albo inne scierwo
bo niema juz tych woundow tyle no i cannony od razu go uchwyca albo inne scierwo
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
Oj Max, Max... . Grałem i gram na takim Slannie, rzadko ginął, teraz mamy warda i eteryczność na cannony. TG dają komfort i być może są lepsi, ale slann wolnostojący jest jak najbardziej grywalny. Jedyny problem to wówczas smoki i turbo offensy
Fajan wersja slanna , ale nie masz zadnej ochorny na miscasty , wez chociaz przerzucanie miscastow zeby 2 i 12 przerzucac , ja bym dal tez terror , zrobil z niego bsb i dal WB - kosztuje wtedy 545 pktow duzo wiecej , ale samotnie moze naprawde sporo na klate przyjmowac...
Poza tym imho 1 razordon jest bez sensu - imho najlepiej grac na 2 - nie wiecej nie mniej... Ewentualnie wywal go i za pkty wstaw po 1 terku do oddzialu , bo uwazam , ze 3jki to za malo.
Tak czy siak , oryginalna ciekawa rozpa.
Poza tym imho 1 razordon jest bez sensu - imho najlepiej grac na 2 - nie wiecej nie mniej... Ewentualnie wywal go i za pkty wstaw po 1 terku do oddzialu , bo uwazam , ze 3jki to za malo.
Tak czy siak , oryginalna ciekawa rozpa.
hmm, drogi wtedy ten Slann wychodzi Ziemko, strasznie dużo ptk w jednym miejscu i nie wiem czy będzie umiał się wtedy spłacić za tą cenę. Ale wraz z następną grą go oczywiście przetestuję w twojej kombinacji. Nie chce obcinać zbyt wiele w rozpie ale po tych zmianach by było:
- 1 Cohorta, - 2 Saurusów, - 1 Razor
+ 1 Harrowing Scrutiny(Terror), + 1 Soul of Stone(Przerzut miscasta), +1 Terrka, +1 Warbanner wraz z BSB przeniesionym na Slann'a
Po sprawdzeniu tego dam znać jak się sprawowała Żabka
no i dziękować za sugestie
- 1 Cohorta, - 2 Saurusów, - 1 Razor
+ 1 Harrowing Scrutiny(Terror), + 1 Soul of Stone(Przerzut miscasta), +1 Terrka, +1 Warbanner wraz z BSB przeniesionym na Slann'a
Po sprawdzeniu tego dam znać jak się sprawowała Żabka
no i dziękować za sugestie