Tak jak w temacie. SH mam w liczbie 29. Nie mam za cholerę pomysłu jak ich skonwertować

Z góry dzięki
P.S. Nie chcę ich na chama zgapić. Tylko troszkę ideę podpatrzyć

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
I jak ?Co sądzicie o takim pomyśle - 5 silver helmów skonwertowana tak jaby szarżowała na gobliny?
Na razie moje pomysły są takie:
1. Wierzgający koń przed nim goblinek z włócznią oraz jeżdziec przebijający delikfenta lancą
2. Sztandarowiec który odbija tarczą zielonoskórego, który nań skoczył, a kolega muzyk tnie mieczem owego goblina (sam blokując od boku swą trąbką włócznie/miecz)
3. Czempion, który tnie uciekającego goblina, a inny maluch jest już pod kopytami jego wierzchowca
Moze Ci podstawki braknac niestety..Kris pisze:Mój pomysł na konwersję (którego jeszcze nie realizuję z braku środków finansowych i czasowchy) podzieliłem się nim już troche czasu temu:I jak ?Co sądzicie o takim pomyśle - 5 silver helmów skonwertowana tak jaby szarżowała na gobliny?
Na razie moje pomysły są takie:
1. Wierzgający koń przed nim goblinek z włócznią oraz jeżdziec przebijający delikfenta lancą
2. Sztandarowiec który odbija tarczą zielonoskórego, który nań skoczył, a kolega muzyk tnie mieczem owego goblina (sam blokując od boku swą trąbką włócznie/miecz)
3. Czempion, który tnie uciekającego goblina, a inny maluch jest już pod kopytami jego wierzchowca