Magiczne przedmioty
Moderator: Kołata
dzisiaj ja zrobilem playtesty
1)Ragnar + 25 boyzow vs. 10Volandow...biedne male rycerzyki
w drugiej turze padl w challangu sam Voland
2) Ragnar + 22boyzow vs. 25pikinierow...to byl tylko moment
w zasadzie jezeli sie posiada duze (25+)oddzialy z FCG to mozna sobie powalczyc
mega kafar nie jest...ale nadal jest kolo z 7WS,8S i 7A...przy 2+AS(wersja na swince)
1)Ragnar + 25 boyzow vs. 10Volandow...biedne male rycerzyki
w drugiej turze padl w challangu sam Voland
2) Ragnar + 22boyzow vs. 25pikinierow...to byl tylko moment
w zasadzie jezeli sie posiada duze (25+)oddzialy z FCG to mozna sobie powalczyc
mega kafar nie jest...ale nadal jest kolo z 7WS,8S i 7A...przy 2+AS(wersja na swince)
Item ujdzie jak znasz przeciwnika - brak proximity na turnieju by cie zjadl.
Ogolnie IMO item dalece sredni.. chyba zeby warbossowi z mad's mapem dac i puscic w tany (;
Ogolnie IMO item dalece sredni.. chyba zeby warbossowi z mad's mapem dac i puscic w tany (;
1)5 herosow...to juz bylo na 3k?Beduin pisze:Mam pytanie. Ja gram imperium i grałem przeciw orkom. Przeciwnik wziął sobie 4 big bossów i war bossa. Wszyscy mięli mapy maada i byli w dużych jednostkach. I pytanie końcowe, wszyscy byli jako zwiadowcy za mną i czy tak można.
2)to cie niezle zwalowal...to tak jakbys wziol 4xicone magnusa
Boundy sie nie wyczerp[uja chyba ze maja tak napisane albo sa one use only. po urzyciu tylko rzucasz czy wlascicielowi przedmiotu nic sie nie stalo w zwiazku z jego urzyciem w przypadku ringa.
Mozesz go urzywac w kazdej swojej turze magii i generuje darmowy czar o okreslonym power levelu(mocy) przeciwnik moze go rozproszyc jezeli rzuci na dispel tyle samo albo wiecej niz power level. A przy opisie ringa masz odnosnik do strony na ktorym masz podany jaki czar nim odpalasz.
Pozdro.
Mozesz go urzywac w kazdej swojej turze magii i generuje darmowy czar o okreslonym power levelu(mocy) przeciwnik moze go rozproszyc jezeli rzuci na dispel tyle samo albo wiecej niz power level. A przy opisie ringa masz odnosnik do strony na ktorym masz podany jaki czar nim odpalasz.
Pozdro.
Ale goblinom to nie straszneJaSk pisze:Może dostać trafienie o S5, bez możliwości skorzystania z Armor Save
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Czy mógłby mi ktoś dokładnie wyjaśnić zasadę działania "Horn of Ugrok" ? Oraz jeśli łaska mechanikę rozpraszania bound spela? czy dobrze rozumuje - mianowicie jak czar ma power level 3 to czy może go rozproszyć każdy czarodziej? Czy może tylko taki z levelem 3 wzwyż używając 3 kostek i wyrzucając na nich minimalny wymagany poziom mocy?
dispelujac boundy musisz wyrzucic na kostce/kostkach tyle ile power level bounda lub wiecej, iloma kostkami rzucasz to juz twoja glowa
a jesli laska to warto poczytac podrecznik bo tam takie rzeczy napisane sa,
o hornie nie chce mi sie pisac, ktos inny niech sobie posta nabije;]
a jesli laska to warto poczytac podrecznik bo tam takie rzeczy napisane sa,
o hornie nie chce mi sie pisac, ktos inny niech sobie posta nabije;]