Kobiece główki

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Kobiece główki

Post autor: Legion »

Gdzieś na tym forum widziałem zdjęcie oddziału imperialnych rycerzy zakonnych - samych kobiet.
Pomyślałem, że to niezły pomysł i chciałem zrobić jedną "rycerkę". Pewnie jak na stereotypową chłopczycę i herszt babę przystało, nie byłaby nadmiernie urodziwa, więc wystarczy dać odpowiednią główkę i gotowe!

I tu pojawia się problem, bo niełatwo zdobyć kobiecą główkę. Przetrząsałem różne miejsca i w końcu wpadł mi do głowy (pewnie średni) pomysł:
Obrazek
Jeden z łebków do demonetek, był do kupienia w tym sklepie:
http://bitspudlo.com/pl-PL/store

Teraz pytania:
1. Czy ktoś zbierający Demony i mający w swych szeregach demonetki, mógłby im się dokładnie przejrzeć i napisać czy ten łeb się nadaje dla człowieka (czy nie ma jakiś niewidocznych na zdjęciu: rogów, zębów, czterech uszu, itp)?
2. Czy ktoś korzystał z usług "Bitspudła" i czy jest do solidny sklep?
3. Czy są jeszcze w Polsce jakieś inne sklepy sprzedające bitsy?
4. A może ktoś ma jakieś inne pomysły skąd szybko i sprawnie wytrzasnąć pasującą, kobiecą główkę ;)
Vae victis!

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

1 łby są demoniczne i bardziej pasują do elfów niż do ludzi, trzeba było by się trochę na grzebać w GSie żeby dopasować to do ludzkich

2korzystałem i polecam

3 nie mam zielonego pojęcia korzystam tylko z wymienionego

4może modele siostrzyczek z morthaima
esherki z necromundy
siostrzyczki z 40k

pzdr
R.

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

RAFIX pisze:4może modele siostrzyczek z morthaima
esherki z necromundy
siostrzyczki z 40k
No tak, tylko to wszystko są metale (chyba się nie mylę?), więc tanio by mnie ta przyjemność nie wyszła.

Innych pomysłów brak?
Może coś od leśnych elfów?
Obrazek
Tylko te ozdoby w nieco kiepskich klimatach :(
Vae victis!

VegaMStudio
Chuck Norris

Post autor: VegaMStudio »

polecam ci synów Kronosa z systemu chronopia :)
w plemieniu świtu były dziewice miecza normalnie piękne!!!! modele !
malowałem kiedyś dowódczyni , fotkę aż ci wrzucę a modeli chyba z 8 było , piękne waleczne twarze zmysłowe i dzikie

jeżeli uda ci się kupić ten model bądź jakąś dziewicę miecza to nie tnij jej!!!!!!!!! ja ja odkupie ! odleje ci głowę i prześlę bo system wymarł ale na pewno można dostać gdzieś bądź u kogoś a bym sobie taką na półkę postawił pomalowaną,

fotka

Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

aż tak drogo to cie przy jednej sztuce nie wyniesie a plastikowych raczej nie znajdziesz

Przemas
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Przemas »

demonethki niestety beda wymagaly korekty za pomoca green stuffu. Przede wszystkim trzeba dorobic normalny nos i gorna powieke.
Widzialem jednak na jakims forum ze kolezka zrobil z demontki figurasa do necromundy i efekt byl zacny.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dzięki za ciepłe słowa o sklepie :)

Główki demonetek i elfów są, no cóż -- zbyt nieludzkie, chociaż na upartego można (zwłaszcza elfie). Zobacz też w bitspudle hasslefree -> little bits -> human female heads. Bardziej "swojskie", tj. ludzko-pyzate głowy kobiece. Niestety łyse, więc musiałbyś dorzeźbić owłosienie. Nietrudno, ale jeśli chcesz tak zrobić np. regiment 20 pań, to Ci się przy dziesiątej odechce ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Tomash pisze:Dzięki za ciepłe słowa o sklepie :)

Główki demonetek i elfów są, no cóż -- zbyt nieludzkie, chociaż na upartego można (zwłaszcza elfie). Zobacz też w bitspudle hasslefree -> little bits -> human female heads. Bardziej "swojskie", tj. ludzko-pyzate głowy kobiece. Niestety łyse, więc musiałbyś dorzeźbić owłosienie. Nietrudno, ale jeśli chcesz tak zrobić np. regiment 20 pań, to Ci się przy dziesiątej odechce ;)
O, skoro mam do czynienia z przedstawicielem tegoż zacnego sklepu. Nie planujecie uzupełnienia towaru? Bo jak na złość, tej najciekawszej główki z pierwszego posta nie ma :(, jest to "Daemonette Head 08"

Te metalowe łebki oglądałem i nie wiem co mi się w nich nie podoba, może cena? Za te pieniądze to idzie całego rycerza kupić ;)
Vae victis!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ale głów masz pięć w cenie tego jednego rycerza ;)

Demonetki i bloodletterzy są towarem na granicy opłacalności z powodu żenującej ilości bitsów w ich pudłach. :(

Pogadam z Przemasem, być może oferta MaxMini rozszerzy się o niedrogie (tj. 10 w zestawie) głowy kobiece.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Tomash pisze:Pogadam z Przemasem, być może oferta MaxMini rozszerzy się o niedrogie (tj. 10 w zestawie) głowy kobiece.
Brzmi interesująco, wręcz bardzo.
Tylko zanim one powstaną miną pewnie całe dekady ;)
Vae victis!

ODPOWIEDZ