WEZWANIE DO PRZEBUDZENIA !!!

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
petronikus
"Nie jestem powergamerem"

WEZWANIE DO PRZEBUDZENIA !!!

Post autor: petronikus »

Chcesz być dalej niewolnikiem czy walczyć o wolność ?? Wejdz na You tube i wpisz: WEZWANIE DO PRZEBUDZENIA

Przeslij tą wiadomość do wszystkich swoich znajomych ... podejmij walkę.
zajebiście ważne !! To rzeczywistość w której jestemy niewolnikami- zrób coś z tym i sam zapoznaj sie z tematem. TO WAżNE !!!

Prześlij to do wszystkich swoich znajomych z GG. dzieki i pozdro! :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

To inicjatywa typu "PIER*OLE SYSTEM" ?
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
marcus_cheater
Oszukista

Post autor: marcus_cheater »

OMG :roll: Kolejna ofiara tego filmiku... :lol2:
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

No nie powiem, nie wnikam czy to prawda czy nie, ale mogę powiedzieć jedno - podziwiam autora za wyobraźnię oraz za chęć zrobienia tak ciekawego filmu. Jak się słucha brzmi bardzo wiarygodnie, wystarczy posłuchać fragmentu o banku centralnym i już człowiek wie że coś jest nie tak :D

warto obejrzeć :wink:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

sorry ale muszę

Obrazek

Obrazek
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Trzyminutowe "intro" z wyrżniętą i ograną sceną z Matriksa plus kawał patetycznej muzy do obrazków z uzbrojonymi służbistami -- dziękuję, odpuszczam. Tak nachalne "ustawianie" wywołuje u mnie chęć na womit.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

może to troche glupi filmy ale to jednak prawda robią nam wszytkim niezłego wała

Awatar użytkownika
Terael

Post autor: Terael »

Nie wiem czy jest sens prowadzić w tym miejscu dyskusję, więc ujmę to tak:
Autorowi tematu (innym też nie zabronię ;)) radzę zastanowić się nad jedną kwestią.
Nawet jeżeli założymy, że faktycznie światem rządzi jakaś elita i w ogóle te teorie spiskowe są prawdziwe a my jesteśmy tylko niewolnikami, to co dalej?
Co niby ludzie po tym cudownym "przebudzeniu" mają zrobić? Rewolucję?
Oczywiście że nie... Więc co? :-k
Ale jest kolejny problem... czy w ogóle będą chcieli coś z tym zrobić? Bo mi się zdaje, że ludziom jest z tym "dobrze" skoro nic z tym nie zrobili do tej pory. Ja nie mówię, że należy czekać aż inni coś zrobią... chodzi mi o to, że jakoś inicjatywy wśród innych nie widać, co oznacza, że - delikatnie mówiąc - ludziom to zwisa. I to nie chodzi o to, że ludzie żyją w "nieświadomości", o nie. Gdyby w ogóle ich to obchodziło kto i jak nimi rządzi i jaka jest prawda to by się tym zainteresowali, a jak widać nie ma zbyt wiele takich ludzi. Ludzie nie mają na to czasu w gonitwie za szczęściem...

Awatar użytkownika
petronikus

moim zdanie ludzie przedewszystkim powinni wiedzieć bo WIEDZA to potęga a co oni zrobią z tą wiedzą to już ich sprawa. Poruszyłem ten temat ponieważ uważam ze to ważne - polecam dalsze czesci szczęgólnie o WTC i mikro chipie

Awatar użytkownika
Gelo
Chuck Norris

Post autor: Gelo »

a ja polecam podejścia do tego co człowiek się dowiaduje krytycznie, a nie tak jak mu podadzą na talerzu. Sprawdzeniu informacji, oddzielenie faktów od opinii itd...

Awatar użytkownika
Chmura

Post autor: Chmura »

Ten film podrzucil mi dobry pomysl na kampanie do rpga.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Zawsze to jakis inny punkt widzenia.
Dzięki za filmik , obejrzałem wszystkie 16 części.

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Nie chce mi sie sie tego ogladac, wiec o tresci sie nie wypowiem. Ale nikomu z tych "przebudzonych" nie przyszło do głowy że i ten film to może równie dobrze być "wał"? :wink:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Politologia mówi jedno na to: ludzie nie chcą być rządzeni przez równych sobie. A że często w sferach politycznych są ludzie którzy nie powinni się tam znaleźć (u nas to np. Lepper, Suski, Giertych) to ludzie wyobrażają sobie elity rządzące...zawsze łatwiej zwalić na Żydów, masonów, cyklistów, otyłych niż zastanowić się co zrobić żeby było lepiej...

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

A JA na to mówię jedno: Komuno wróć!!!

A tak serio: od zawsze tak było, że masy ludzi były kierowane przez ogromne konsorcja, grupy z elit czy jednostki, ale tylko dlatego, ze tak jest latwiej. Ot żeby za daleko nie szukać, chociazby Kościół. ktos miał pomysł żeby przerobić religię na niezłą firme przynoszącą spore zyski. Ale ja np. nie uważam siebie za niewolnika jakieś "systemu" czy elit. Jeśli cos takiego jest to niech sobie bedzie i kieruje wojnami, ceną benzyny i innymi rzeczami, a ja i tak jestem kowalem własnego losu. I tyle ze słodkiego pierdzenia w tym temacie.

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

IMO stek bzdur ale to każdego osobista sprawa w co wierzy ale autorowi trzeba pogratulować. Film robi wrażenie i jest bardzo dobrze przygotowany.

Rozśmieszył mnie tylko fragment: "80% ludności świata unicestwiono" a zaraz potem zdjęcie zatłoczonej autostrady. :D

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Arabskie matki hajda na wroga!!

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Fanatyk pisze:Politologia mówi jedno na to: ludzie nie chcą być rządzeni przez równych sobie. A że często w sferach politycznych są ludzie którzy nie powinni się tam znaleźć (u nas to np. Lepper, Suski, Giertych) to ludzie wyobrażają sobie elity rządzące...zawsze łatwiej zwalić na Żydów, masonów, cyklistów, otyłych niż zastanowić się co zrobić żeby było lepiej...

oj oj Obrazek
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
petronikus

Kubcio pisze:A JA na to mówię jedno: Komuno wróć!!!

A tak serio: od zawsze tak było, że masy ludzi były kierowane przez ogromne konsorcja, grupy z elit czy jednostki, ale tylko dlatego, ze tak jest latwiej. Ot żeby za daleko nie szukać, chociazby Kościół. ktos miał pomysł żeby przerobić religię na niezłą firme przynoszącą spore zyski. Ale ja np. nie uważam siebie za niewolnika jakieś "systemu" czy elit. Jeśli cos takiego jest to niech sobie bedzie i kieruje wojnami, ceną benzyny i innymi rzeczami, a ja i tak jestem kowalem własnego losu. I tyle ze słodkiego pierdzenia w tym temacie.
Ty nie musisz siebie uwazać za niewolnika ty juz nim jestes "NAJWIęKSZ FORMA DYTATURY JAKA ISTNIEJE TO TAKA W KTóREJ LUDZIE MYśLą żE Są WOLNI"

rozumiem ze moze sie nie chcieć oglądać tych filmików (jest ich 16 po 10minut), ale jest krótszy bardziej streszczony http://www.youtube.com/watch?v=k4jdLrjH ... re=related
nazywa sie ZWALCZAJ NOWY PORZąDEK śWIATA

albo naprawde dobry Obama: Wielkie Oszustwo http://www.youtube.com/watch?v=_v-ukUNh ... re=related
dla ludzi zainteresowanych tematem zapraszam na strone http://prawda2.info/ są tam filmy z różnych źródeł o całym tym przekręcie. Mnie samemu ciężko w to bylo uwieżyć na początku ale mówi sie ze jak jakomś informacje potwierdzisz z kilku źródeł to to jest prawda.

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Post autor: Khunag »

"NAJWIęKSZ FORMA DYTATURY JAKA ISTNIEJE TO TAKA W KTóREJ LUDZIE MYśLą żE Są WOLNI"

Innymi słowy tzw. demokracja :)

A te filmy o dupę rozbić, to jest wszystko mało istotne w porównaniu z tym co na pierwszy rzut oka widać: przeciętny Polak ok. 80% z tego co zarobi wraca państwu w podatkach (przeróżnych).

Oznacza to, że przez prawie 10 miesięcy z 12stu pracujemy za darmo :lol2:
A JA na to mówię jedno: Komuno wróć!!!
A ja na to mówie: jeszcze nigdzie nie poszła, więc jak może wrócić?

ODPOWIEDZ