Taki sobie nowy pamperek
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Taki sobie nowy pamperek
Sanity is for the weak...
Jedynie zastrzeżenie mam do malowania tzn. wolałbym coś w deseń statuetek GD czyt. drajbrasz złotym ,srebrnym itp. bo teraz strasznie sztucznie wyglądają .Niemniej bardzo fajny ulepek .
fajoskie ]:-> co tu wiecej gadac
a malowanie to rzeczywiscie lepsze by bylo drybrushowanie na czarnym lekkie
a malowanie to rzeczywiscie lepsze by bylo drybrushowanie na czarnym lekkie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
jakoś nie przypadła mi do gustu praktycznie zerowy poziom teksturowania powierzchni wszystko płaskie , do tego jeżeli to jakaś koza czy kozioł miał być to gdyby nie było napisane Lubelski Koziołek to bym nigdy się nie domyślił ze to koziołek prędzej wilkołak po przejściach ;pskejwen pisze:uh uh - zapomnialem dodadac, ze to na lubelskiego mastera... ale ze zdjecia mozna odczytac
drybrush paskudnie by wygladal...
co do malowania ... takich rzeczy się nie marze sprayem , tylko kupuje płyny (5rodzai złoto, brąz ,miedź, srebro , chrom) 7-10zł za pojemniczek , i się wciera taki płyn wacikiem , są to drobinki złota/ srebra itd więc wtedy nie ma to tylko koloru złota ale jest pokryte złotem!
ogólnie jak na mastera to cieniutko , ale to tylko moje zdanie
A ile statuetek na mastera już zrobiłeś?VegaMStudio pisze:ogólnie jak na mastera to cieniutko , ale to tylko moje zdanie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl