HARDKOR GRAĆ KURDE MAĆ!!! 28/03/09, WARSZAWA
- swieta_barbara
- habydysz
Tak, jest juz aktualka na pierwszej stronie.
To bardzo niefajna praktyka.swieta_barbara pisze:Otwieramy zgloszenia na turniej. Jest 10 miejsc, wiec radze sie sprezac.
Najpierw wielki krzyk, że zgłoszenia na tydzień przed turniejem, a potem znienacka uruchomienie akcji wcześniej.
Szczególnie przy małym limicie miejsc.
Olałem ten temat mając w głowie datę 21.03.
I zupełnie przypadkowo dziś tu zajrzałem.
Na gwałt zbierałem rozpiski od kumpli, żeby zgłosić się i zdążyć.
Niefajnie.

Tak czy inaczej, zgłoszenie wysłane.
hmmm taka data, ze akurat bede w najjasniejszej... Postaram sie byc
namowie kilku suplow i innych takich i sprobujemy sie pojawic 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- swieta_barbara
- habydysz
Przepraszam JaceK - bylem pewien, ze napisalem na 2 tygodnie przed terminem. W domysle chcialem odczekac do po Koziolku.
Przepraszam jesli zrobilem Tobie albo innym problem w ten sposob. Tym niemniej zgloszenia otwarte i mozna wysylac rozpy.
Przepraszam jesli zrobilem Tobie albo innym problem w ten sposob. Tym niemniej zgloszenia otwarte i mozna wysylac rozpy.
- swieta_barbara
- habydysz
Zostalo jedno miejsce, wiec radze szybko sie zglaszac.
Jednoczesnie uruchamiam lister rezerwowa.
Ze wzgledu na specyfike turnieju, jesli ktos zglosi sie, a nastepnie oleje nas i nie poinformuje, dodany zostanie na CZARNA LISTE!!! Osoby z czarnej listy raczej juz u nas nie pograja, wiec slijcie zgloszenia z rozsadkiem.
Jednoczesnie uruchamiam lister rezerwowa.
Ze wzgledu na specyfike turnieju, jesli ktos zglosi sie, a nastepnie oleje nas i nie poinformuje, dodany zostanie na CZARNA LISTE!!! Osoby z czarnej listy raczej juz u nas nie pograja, wiec slijcie zgloszenia z rozsadkiem.
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko cyryllo, nie ma problema.
Legion Gehenny trafia juz niestety na liste rezerwowa z pozycja nr 1, jako ze miejsca na liscie glownej parenascie minut temu poszly sie jebac.
Legion Gehenny trafia juz niestety na liste rezerwowa z pozycja nr 1, jako ze miejsca na liscie glownej parenascie minut temu poszly sie jebac.
wiecie, ja bym tego nie lekcewazyl... zmencie moze na marchewki portugalskie, albo cebule. nie wiem...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.