uciekamy? no to uciekamy
i wszyscy zrobili flee!
uciekamy? no to uciekamy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Bo nie było co wspominać, ot głupia sytaucja, która mnie strasznie zirytowała i chyba nie tylko mnie.Smiechu pisze:Kielon - naprawde miales z nimi drake, bo na schodach nic nie wspominałes??
Nie chodzi nawet o to, żeby sie z jakimiś typami bić, bo nie wiadomo jak by się zachowali, oraz ilu kolegów mieli na pobliskim blokowisku.Smiechu pisze:Ehh
To sie panowie popisali - koledzy tylko przy alko i stołach do WFB.
Nie fajnie.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jak to ? Wy sie szarpaliscie, a inni battlowcy odeszli i udali ze nic nie widza?? No nie do pomyslenia... Kto to taki ? Worst play!!Teraz się śmiejecie, ale jak my z Mobim się z nimi szarpaliśmy, to wszyscy przyspieszyli kroku idąc szybciej i udając, że nic nie widzą.
Jesteście w porządk
Krzyczeli abyśmy stamtąd uciekali, co zresztą niedługo potem nastąpiło.karlee pisze:Jak to ? Wy sie szarpaliscie, a inni battlowcy odeszli i udali ze nic nie widza?? No nie do pomyslenia... Kto to taki ? Worst play!!
Zastanów sie co włąsnie napisałes....krecik_77 pisze:to może masz niepodpięty internet do kompa? :> bo ja tam zasysam aż miło pierwszym lepszym firefoxemShakin' Dudi pisze:hmm cos nie moge z tego badziewia sciagnac 3 przegladarkami. Moze ktos wrzucic na inny serwer?