Dwarficka katapulta

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Casp
Mudżahedin

Dwarficka katapulta

Post autor: Casp »

Witam,
Moja pierwsza poważna konwersja - dwarf grudge ponny w katapultę - oto wyniki.
Dajcie znać co byście ulepszyli, zmienili, co jest dobre.

Tu dla porównania z organkami:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

popracuj nad fotami bo jedynie na 4tej widać cokolwiek :?
co do samej konwersji to troche katapulte przypomina, ale mam pewne wątpliwości co do tego jakby to miał strzelać...
moim zdaniem ogólnie nienajlepiej.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
lewy
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: lewy »

popracuj nad ostroscia zdjec
jak dla mnie bardziej przypomina jakas wyrzutnie niz katapulte, ale zeby lepiej powiedziec sa naprawde potrzebne zdjecia

Awatar użytkownika
Jacuchna
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jacuchna »

Jak dla mnie całkiem ciekawy pomysł, tylko nie widzę sensu tego pudła z tyłu, na którym opiera się część wyrzucająca (nie umiem tego inaczej nazwać :D ), bo według mnie, to on uroku nie dodaje.
No i powinno być coś, co po wystrzeleniu pocisku zatrzymuje wyrzutnię:

Obrazek

Dla porównania podobne było w 6ed katapie(nie wiem, czy po tym rysunku da się załapać o co chodzi :wink: ).
PS faktycznie, wstaw leprze fotki :wink:
pozdr

ODPOWIEDZ