skróć kabel od klawiatury o pół metra, to pomoże.hmm cos nie moge z tego badziewia sciagnac 3 przegladarkami. Moze ktos wrzucic na inny serwer?
Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
A kiedy będą szczegółowe wyniki w exellu??
ok sam turniej byl swietny wiekie dzieki dla moriowiczow za wziecie mnie znowu na sedziego nie ma drugiego porownywalnego mastera do tego u was
pozdro dla ekipy samochodowej, zwyciescow, karabina oraz wszystkich z ktorzy byli tam szkoda tylko, ze rekord frekwencji nie zostal pobity
pozdro dla ekipy samochodowej, zwyciescow, karabina oraz wszystkich z ktorzy byli tam szkoda tylko, ze rekord frekwencji nie zostal pobity
Osobiście grałem lizakami na tylko 1 enginie i cisnęło się tym spoko, na pełnym chillu grałem a wyniki nie takie złe, dostałem od Darka maskę i od Kalesoniera z WE, ale po bitwie z Darkiem byłem brain dead wiec nie dziwię się Poza tym to 20:0 na dwarfach, 16:4 na bestyjach, 13:7 na HE, i 17:3 na WoCh wiec imo wyniki dobre.
Psioczyłem na salki ale okazały sie ze mi ise bardzo sprawdzały, a na peno lepiej niż kretozordy, jezeli małe pkt to tylko salki, po zabiciu 1 modelu jest panika, wiec na małe pkt to boli , a z 2 salek zwykle ten 1 model da sie ustrzelić.
Armia nie jest samograjem bo trzeba kminić, ale moze powalczyć z każdą inną armią.
Psioczyłem na salki ale okazały sie ze mi ise bardzo sprawdzały, a na peno lepiej niż kretozordy, jezeli małe pkt to tylko salki, po zabiciu 1 modelu jest panika, wiec na małe pkt to boli , a z 2 salek zwykle ten 1 model da sie ustrzelić.
Armia nie jest samograjem bo trzeba kminić, ale moze powalczyć z każdą inną armią.
a ty zassij swoją pałeczkę aż po pomidorki :]Gremlin pisze:Zastanów sie co włąsnie napisałes....krecik_77 pisze:to może masz niepodpięty internet do kompa? :> bo ja tam zasysam aż miło pierwszym lepszym firefoxemShakin' Dudi pisze:hmm cos nie moge z tego badziewia sciagnac 3 przegladarkami. Moze ktos wrzucic na inny serwer?
tylko ze ja mialem 5 stupidow a ty jeden po 3 turze. Po duo to spaliles szarze hydra i wystawiles ja na szarze dwuch masterow i mojej hydry. Dodam jeszcze ze hydra miala koziolka:p, co jej za bardzo nie pomoglo...Garg pisze:3 Bitwa: Raptor (DE)
Co tu duzo mówic DE na DE jeden stiupid zawarzył o wygranej.
haha ale ciule, szkoda ze mnie tam nie bylo, chetnie bym po ryju dostal razem z wami.Kielon pisze:Teraz się śmiejecie, ale jak my z Mobim się z nimi szarpaliśmy, to wszyscy przyspieszyli kroku idąc szybciej i udając, że nic nie widzą.
Jesteście w porządku.
pozdro
tylko ze ja mialem 5 stupidow a ty jeden po 3 turze. Po duo to spaliles szarze hydra i wystawiles ja na szarze dwuch masterow i mojej hydry. Dodam jeszcze ze hydra miala koziolka:p, co jej za bardzo nie pomoglo...
Tyle ze wtedy nie zdał głupoty("a głupiiiii!! ale to po matce po matce") BSB który złapał by twoją hydre a 2 masterów już by hydry nie złamało ;]
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
ja sie zgadzam z Robsonem.... jest samograjem... doprowiadziły do tego "Silniki" flary z 4s i bez SV.... Pufff armi przeciwnika nie ma.Skaven pisze:
kiedy będa wyniki w Exelu?
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮