Wielka Inkwizycja Master 4-5.04.2009

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

odpowiem cytatem z klasyka, wielkiego Polaka Feliksa Edmundowicza Dzierżyńskiego: "kontrola najwyższą formą zaufania" :wink:

miłego,
Żaba

P.S. jeśli masz fajny pomysł na zapis regulaminu dot. WOW-a to się nim podziel napewno do wykorzystamy :)

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

nie rozumiem czemu wszedzie kazdy musi widziec pole do naduzyc?
a moze w koncu na jednym z niewielu polskich masterow oceniac malowanie bedzie ktos kto sie na tym zna i bedzie wszystko dopiete?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Napisałem to w oparciu o jedną z nocnych rozmów w Lublinie, że jednak hobby na tym turnieju to połowa punktów z bitew, a na takie punkty o masakry nie jest łatwo

i nie jest to żadna forma "zaczepki", po prostu chciałbym wiedzieć jak dostosować armię, żeby wymaksować tę ocenę zarówno u siebie jak i u swojego sojusznika :wink:

Żaba - ja bym do WOWa zaliczył takie rzeczy jak:
0-1 szczegóły: tatuaże, freehandy, nonmetalic, wzorki na kropierzach, zbrojach itd. coś co nie jest łątwo i nie każdy umie wykonać
0-1 ogólny klimat armii, spójność: to że widać że nie jest zbieraniną kilku pożyczonych oddziałów (czasami nawet b.ładnie pomalwoanych, ale nie pasujących razem), ten sam schemat kolorów, powatarzające się symbole itd
0-1 wrażenie na oglądających, unikalność: to że armia jest generalnie zajebista i robi wrażenie nie tylko na oceniającym, ale i innych graczach - ten punkt pozostaje subiektywny, może bowiem trafić się tak, że armia zrobi wrażenie na oceniającym, bo będzie posiadała zajebiste oddziały, jednak pożyczone od kolegów i wtedy taka armia nie dostaje punktów za spójność, czyli z wowa dostanie 2 pts

propozycja do rozpatrzenia :)

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

wezmę to pod uwagę

dorzucił bym pytanie za punkt czy sam malowałeś armie a wywalił bym punkt pierwszy bo na to jest inna kategoria

inne sugestie też rozwarze

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

niech WOWa ocenia kobieta, one nie wiedzą co to muszkiet a co to kaszkiet:D (absurdalne porównanie) ale o to chodzi :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

niech WOWa ocenia kobieta, one nie wiedzą co to muszkiet a co to kaszkiet:D (absurdalne porównanie) ale o to chodzi Very Happy
a teraz wyobraź sobie, że wyciągam w Twoją stronę środkowy palec i tym samym wykonuję obraźliwy gest :evil:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

@Kedziorson
Justyna tez Ci pokazuje srodkowy palec ;] :P I pewnie jakaś część Animosity Szczecin również ;]

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Misogynic Teenagers FTW.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Napewno Justyna wie co to kaszkiet? ;-P Pamietam, ze ostatnio na tescie wiedzy miala chyba 1 ;)
Drocze sie oczywiscie :-) No offence ;*

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

oj..Akurat te Kobiety omijałem...mówiłem o dziewczyna z poza branży,

Przegraszam Justyno, Yudokuno i Sandro Radke (reszty kobiet grających nie znam z imienia) Wy jesteście najlepsze !

musze się ukryć ;)

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Post autor: Trojek »

Cóż.... to ja mam taką nietypową sprawę jeśli chodzi o turnieje :) Czy będzie może jechał ktoś z Katowic/Krakowa kto ma dostęp do bibliotek odpowiednio Uniwerków Śląskiego/Jagiellońskiego? :) ja wiem, że to dziwnie brzmi, ale potrzebuję na dosłownie jeden dzień kserowania trzy, cztery książki i nie mam jak ich ściągnąć inaczej :) oczywiście sprawdzałem skrupulatnie, ale nawet narodowa nimi nie dysponuje...

TO w sumie chyba nie offtop :P :P :P

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Kedziorson pisze:oj..Akurat te Kobiety omijałem...mówiłem o dziewczyna z poza branży,
Poza branżą też nie jest najgorzej. Moja przyszła żona potrafi ustawiać mi regimenty, wie nawet co to Power Fisty :lol2:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

jak mojej opowiadam turniej to slucha tak uwaznie i wie o co chodzi ale zagrac to nie da rady :)
znaczy sie swoich figsow nie dam :)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Wystawiamy po jednym czy po dwa oddziały?

Holan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holan »

Witam.
Wystawiamy po dwa oddziały w wypadku armii pojedyńczej, oraz w sojuszu, kiedy sojusznikowi skończą się oddziały. Natomiast normalnie każdy z sojuszników wystawia po jednym oddziale.

Pozdrawiam
Holan

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

mam taką sprawę, mianowicie:

1. Czy będzie mozliwy nocleg na sali z piątku na sobotę? (pociagi z 3miasta jak zawsze na WI sa mega slabe, a poki co chec wyjazdu z 3miasta wyrazilismy tylko Ja i Młody wiec waha sie srednio opyla :( )

2. Jeżeli nie będzie mozliwy nocleg to czy ktos by mogl nas przygarnac na noc z piatku na sobote?

3. Czy ktoś moglby dodatkowo przygarnąc mnie na noc z niedzieli na poniedzialek :) ? (6 IV jest koncert In Flames i glupota byloby wracac do Gdańska żeby za 6 godzin wracac spowrotem do Wawy)

W chwili obecnej sam wyjazd nasz zarowno na turniej jak i moj na koncert jest malo pewny, wiec pytania prosze traktowac jako kwestie hipotetyczną, a nie jakąś ze swojej strony ostateczną deklaracje.

Pzdr !!

p.s.
Jakby ktos mial mozliwosc przekimania nas/mnie to prosilbym o info na PM, tak zeby nie zasmiecac tematu o WI :)

Holan

W przyszłym tygodniu jestem umówiony na Narbutta, aby poustalać wszystkie szczególy, więc dowiem się o nocleg na sali w piątek, może dla dwóch osób się zgodzą.
Lecz nawet gdyby nie dało rady na sali, to przypuszczam, że możliwa by była inna opcja.
Przypomnij mi się jakoś w połowie przyszłego tygodnia.
A co do turnieju to zapraszam, ciągle flaszeczka czeka 8)

Pozdrawiam
Holan

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Czy dopuszczone będą alternatywne bronie dla giganta TK?
Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Holan pisze:A co do turnieju to zapraszam, ciągle flaszeczka czeka 8)

Pozdrawiam
Holan
To oburzajace! Uwazam ze nie powinniscie pic alkoholu bo to nasienie szatana!
Dziekuje za uwage
pozdro

Holan

Crus, zamiast pić, możesz zawsze zagrać w butelkę :wink:

ODPOWIEDZ